.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Bubu
    Guest

Mnoogo obarkana! Help me plsssss

Ta taka znachi hodq s edno momche veche 2 meseca a se svalqme ot dosta vreme problemat mi e che toi postoqnno mi pishe chukva mi i takiva raboti ot koeto az veche se draznq zashtoto e mnogo nahalen i dosta pyti veche se chudq dali da ne go skysam obache problemat e che kato sme zaedno ne iskam da si trygvam... awe barliva rabota .. ta spored vas kakvo trqbva da napravq dali ako go skasam i sa si izlizame samo kato priqteli shte e po dobre ?

Мне...недей да го режеш...по-добре първо поговори с момчето,кажи му че не ти е приятно да ти звънка толкова често и да те държи изкъсо.Кажи му че ще му се обаждаш,когато имаш нужда да го чуеш,или просто да поговориш с някой....Ако те обича,ще разбере за какво става на въпрос-ако не.....нали знаеш-една майна и гутоо

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    Мне...недей да го режеш...по-добре първо поговори с момчето,кажи му че не ти е приятно да ти звънка толкова често и да те държи изкъсо.Кажи му че ще му се обаждаш,когато имаш нужда да го чуеш,или просто да поговориш с някой....Ако те обича,ще разбере за какво става на въпрос-ако не.....нали знаеш-една майна и гутоо
    Нямам к'во да допълня.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    6tom vnimanieto mu te drazni zna4i izob6to ne iska6 da si s nego...i nqma smisyl da ste zaedno.
    a tva za "rqzaneto"...zvu4i mnogo brutalno!sqka6 govori6 za par4e meso...po-dobre si pomisli iska6 li izob6to da si s nego ili ne..i kogato si naqsno sys sebe si ...prosto mu kaji ako ne6to te trevoji,ne e nujno da go reje6.
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Bubu
    Guest
    s tova za rqzaneto ne iskah da prozvuchi taka shtoto pyk em ne go iskam em kato sme zaedno ne iskam da si tragvam razbira te li me ... ama neznam kakvo shte razbirate to az samata ne se razbiram no ako mojete po nqkakav nachin pomoognete plsss

Мега фен
    Град
    София
    Ако го скъсаш сигурно няма да стане това с приятелството.Така ,че ти прецени.Ако ти е толкова досаден-скаъсай го.Но в случая може ли иэобщо да става дума эа някакви чувства от сорта на любов?
    [size=7][b][u]fosse cos

Re: Mnoogo obarkana! Help me plsssss

Цитирай Първоначално написано от Bubu
    Ta taka znachi hodq s edno momche veche 2 meseca a se svalqme ot dosta vreme problemat mi e che toi postoqnno mi pishe chukva mi i takiva raboti ot koeto az veche se draznq zashtoto e mnogo nahalen i dosta pyti veche se chudq dali da ne go skysam obache problemat e che kato sme zaedno ne iskam da si trygvam... awe barliva rabota .. ta spored vas kakvo trqbva da napravq dali ako go skasam i sa si izlizame samo kato priqteli shte e po dobre ?
    Кажи му това,което написа тук.

Два месеца сте заедно,а не можеш да му кажеш две думи ли !?

Мега фен Аватара на koalka
    Ако той не знае какво те дразни, не може нищо да промени в поведението си.Кажи му, имаш уста.

Град
    In the corner of my mind ...
    Ами поговори с него..Кажи му това, което написа тук!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Трябва да си поговориш добре с него.Кажи му всичко,което те тревожи и дразни.И ако после продължава да ти звънни толкова често,и ти продължаваш да се дразниш,тогава вече може да се разделите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

RQ

Тегли му една майна
    ... k33p w@lkinG ...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако той не знае какво те дразни, не може нищо да промени в поведението си.Кажи му, имаш уста.
    Е,не че намеквам нещо ама не се знае за кво я използва тая уста хихи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си