.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    f`4e
    Guest

Kakvo da go pravq ?

Zdraveite znachi imam priqtel i sme zaedno ot skoro 1 2 meseca obache toi mnogo si pozvolqva kogato iska izliza s momicheta ne e redovno no naskoro izliza s bivshata mu s opravdanie che sa samo fr kazah mu vednah che ne mi e priqtno no toi se napravi che ne me e razbral i prodalji posle mu kazah oshte vednaj i katocheli sprqha neznam obache veche ne sa mi syshtite chuvstvata kakto predi sled tazi sluchka se chuvstvam nqkak po nenujna... ili nz kak da se izrazq no neznam kakvo da go pravq dali da go rezna i da si izlizame samo kato fr shtoto mi e mnogo zabavno s nego .. a ? kak mislite

Ми.. ако се чувтсваш тъпо го остави.Само първо обмисли добре цялата ситуация... Казвам ти го,за да не съжаляваш после (както мене в момента)..
    LaraFairie Photography ...

Цитирай Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
    Ми.. ако се чувтсваш тъпо го остави.Само първо обмисли добре цялата ситуация....
    няма кво друго да допълня=]

Град
    Там, където е сърцето...
    Зарежи го!!! Казвам ти щом е почнал да си позволява такива неща няма смисъл да се занимаваш с него. Вярно, че той може да има приятели момичета, но се пак и с теб трябва да се съобразява.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    Ми.. ако се чувтсваш тъпо го остави.Само първо обмисли добре цялата ситуация....
    И аз
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тей като чувствата ти не са същите,го зарежи.
    По добре само приятели.

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    И аз
    Аз също!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

zavisi kakvo ispitva6 kum nego... a za tova 4e si pozvolqva da izliza... kakvo zna4i pozvolqva si? kato 4eli e dlujen da se suobrazqva s tebe, ne e dlujen da ti dava vuob6te obqsneniq, no kakto i da e
    kofti postupva 4e ne te zima s nego, priqtelkata mi mi e dala svobodata da prava kvoto si iskam i da se vijdam s koito si iskam, no az vinagi sum s neq i bez neq rqdko izlizam
    kaji mu 4e nqma6 ni6to protiv da se vijda s neq, no ako i ti si tam, ne za6toto se pritesnqva6 4e 6te stane ne6to m/u tqh, a za6toto iska6 da si do nego i mu kaji 4e nqma6 ni6to protiv da se vijdat samo 2mata, no pri polojenie 4e ti ne moje6 da izlezne6 ili ima6 nqkva rabota i t.n.
    ne sum siguren oba4e 4e tova 6te podeistva, ako nqkoi go odobri togava go probvai

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    мъже бол...остави го да си блъска главата щом те пренебрегва заради бифшата си приятелка няма смисъл да го търпиш!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

nikoe momche nqma pravo da te kara da se chuvstvash taka..nikoe..tova go zapomni..shtom si mu kazala 1 pyt i ne te e poslushal..po dobre si nameri drug
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Мега фен Аватара на koalka
    Разбирам защо са ти охладняли чувствата и е нормално.Но не е нормално да излизаш с бившата си и да си криеш отношенията си.Ако искаше да е просто приятел с нея, щеше да ти каже, ако наистина държи на теб.Това, което ще е ришиш ще е най-добре за теб.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Разбирам защо са ти охладняли чувствата и е нормално.Но не е нормално да излизаш с бившата си и да си криеш отношенията си.Ако искаше да е просто приятел с нея, щеше да ти каже, ако наистина държи на теб.Това, което ще е ришиш ще е най-добре за теб.
    i az taka mislq..

ebi i begai tva e filosofiqta

za momchetata-da

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си