.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Възможна ли е ?

Пишем си и си говорим по скайп от 2-3 месеца непрестанно, но сме от различни градове..Аз неможах да отида в нетовият град и в скоро време той ще идва..Сега той няма нет и всяка вечер ми се обажда по телефона.Той много ме обича наистина (и аз незнам как стана това, но е факт) Та въпросът ми е щом постоянно ми казва, че ме обича дали е възможно да ме целуне на първата среща..Въобще какво да очаквам вие как мислите ?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ако те обича....защо не.Аз лично не вярвам в тази интернет-любов.Това си е лично мое мнение,разбира се.Ако се чувствате наистина близки и са се появили някакви чувства,би могло.Ако той не е твърде срамежлив,разбира се.Ако сте готови и двамата,всичко ще си потръгне,прегръдка,целувка и така.Айде успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Възможна ли е ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пишем си и си говорим по скайп от 2-3 месеца непрестанно, но сме от различни градове..Аз неможах да отида в нетовият град и в скоро време той ще идва..Сега той няма нет и всяка вечер ми се обажда по телефона.Той много ме обича наистина (и аз незнам как стана това, но е факт) Та въпросът ми е щом постоянно ми казва, че ме обича дали е възможно да ме целуне на първата среща..Въобще какво да очаквам вие как мислите ?
    Възможно е също да си прекалено наивна и глупава...
    Възможно е...
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен
    Град
    София
    ХАха естествено ,че може.Аэ така срещнах голямата си любов-по Скайп.Писахме си ,писахме си и накра ясе видяхме и пламна любовта.Эа жалост беше мимолетна.И все пак по твоя въпрос-да,може !Ама не бъди с големи очаквания,че да не се раэобароваш.И не пиши сценарии эа срещата
    [size=7][b][u]fosse cos

ей така мн оби4ам... като по4нете да се оби4ате по скайп, mIRC, ICQ, флирт4е и не знам си още къде... как може да оби4аш 4овек само от разни букви и символи, 4овек, който може да се представя за какъвто си иска, да казва вси4ко к'вото му хрумне на ум... пък в действителност да не може 2 думи на кръст да върже... бла-бла...

ама щом толкова те 'оби4а', зна4и има и определени о4аквания и храни няк'ви надежди относно бъдещите събития, които ще настъпят, като дойде в твоя град... дупе да ти е яко!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Пловдив

Re: Възможна ли е ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изчукайте се. Няма по-сигурен начин да разбереш дали те обича

Мега фен Аватара на koalka
    Виждали ли сте се преди това?Ако не сте се виждали-пак ли ти казва, че те обича.Недей да вярваш много-много на такива думи преди да се убедиш в тях.
    Напълно е възможно да те целуне, би трябвало, щом говори такива неща.

И как така те обича след като не те е виждал ?!?!
    Ами ако ти се окажеш по-грозна и по-глупава от колкото той си е мислел или пък той се окаже някъв нещастник ?
    Недей да вярваш на такива измишльотини.В днешно време не можеш да вярваш на човек,който познаваш цял живот,пък камо ли за някакъв,който нито го знаеш,нито го познаваш.
    И внимавай като се видите ! Може да се окаже някой педофил ! (не се шегувам,вече ги има всякакви !) Недейте да ходите по затънтени и не осветени улички и за предпочитане е да излезнете през деня,когато има повече хора.И не му казвай къде живееш.Не го оставяй да е изпрати точно до вас.
    Може не само да се опита да те целуне,а и нещо повече,така че много внимавай !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми все пак невъзможни неща няма. Всичко е възможно въпреки че е малко невероятно

da...lubov...ne mi se vqrva..ne si tormozi glavata s gluposti a se vijte i togava shte vidish kak shte se razviqt neshtata..no mila..dori i da se poluchi na tazi pyrva sreshta kak shte q karate?na skype i sreshta 2-3 pyti nai mn v meseca?mislish li che shte ti e dobre?kato imash nujda ot podkrepa i iskash prosto da go gushnesh..nqma da mojesh da go napravish..mislish li che shte si shtastliva?pomisli si dobre predi da pravish kakvoto i da bilo
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

e mn qsno 4e moe da te celqne ...a ako mu pusne6 moe i da te iz4uka \/

Добре бееее...обичча те и така нататък...но това си е в скайпа.Помисли само колко космически ще се преобърнат нещата,когато се видите и ти си съвсем различна от очакванията му...Тогава май няма да те целуне,а по-скоро ще избяга

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Значи,вие само си пишете,не сте се виждали на живо така ли?И той ти казва,че те обича и ти му вярваш!?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    emi vijdal me e samo na snimka, obache i az ot tova se strahuvam che e vazmojno da ne opravdaq ochakvaniqta mui togava kakvo shte stane ..
    Dokolkoto znam e dobur chovek i ne mislq che shte me ostavi no vse pak znam li ...Nz sq kakvo da pravq

milichka..a mislila li si za varianta, toi da ne opravdae tvoite..ma...nzm..mnenieto po nagore veche si go izkazah

Guest
    Mi az dokolkoto si spomnqm toi mi kaza che mojel da patuva vseki den i svqka nosht do tuka ama nz :/ Sega nz

da..otnachalo..to posle...kato mu pisne..samo shte te narani

Град
    gorno nanadolni6te
    spored men nqma da te celune na parvata sre6ta ama nz de pak kvo to kaot 4eta navsqkade takiva istorii se se obi4ate mnoo [-o< e ne 4e i na mene ne sa mi gi govorili takiva i pri men se nameri takav pi4 ama az ne se vrazvam za men sa palniii gluposti. Vij sa da is 4atite ama i da se vidite i da se polu4i ne6ot togava verno ako it kaje 4e te obi4a moje da povervam
    s dve dumi nemam dumi

оле моля те внимаваи!!попаднах веднъж на такъв които така говореше ... и в последстие разбрах че тои всащност си е търсел момичета от цялата страна и правел с всички така... кофти е .. а и беше страшно гозен милия.. мен ако ме питаш смени си ноемра рега в скаип .. и забрави че го има щото за мен тва е 1)смешно и 2) невъзможно да те обича...а дали ще те целуне.. 100% съм сиг че ще..

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]оле моля те внимаваи!!попаднах веднъж на такъв които така говореше ... и в последстие разбрах че тои всащност си е търсел момичета от цялата страна и правел с всички така... кофти е .. а и беше страшно гозен милия.. мен ако ме питаш смени си ноемра рега в скаип .. и забрави че го има щото за мен тва е 1)смешно и 2) невъзможно да те обича...а дали ще те целуне.. 100% съм сиг че ще..
    Ako stoqt taka neshtata...po-dobre da ne te celuva vaobshte..

Възможно е, ако наистина те харесва/обича толкова много. Не мога да ти кажа какво да очакваш, но каквото и да стане му се наслади.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си