- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Jivot bez lubov?!
mi to mai i az sam taka kato tebe![]()
![]()
ama kvo da se pravi produljavame napred i 4akame nqmame drug izbor i az taka tursq nekoe mom4e ama prekalqvam s jelaniqta iii kato go namerq i razbiram 4e ne si e zaslujavalo i pak si stradam i pak 4akam no vqrvam i zatova vqrvai i ti 4e se nqkoi den 6te go namerim prosto tova e edno izpitanie na jivota i sig skoro 6te se opraim spx za seki si ima to4en 4ovek
![]()
taka se uspkoqvam az aaa i dam naistina e mn kofti kat nqma koi ti pomogne i az bqh taka maika mi i ba6ta mi vednaga gi izklu4vam 6ot az s tqh vuob6te ne govrq za tiq ne6ta 4e akobqha razbrali koi si haresvah sig 6tqh si seda u nas dosta dulgo vreme aa sestra mi znae malko ama ako nau4i si4ko pak na6te sig biha razbrali i pak kofti ina4e i imam doverie ama to4no za tova mom4e nz priqtelite mi pove4eto nz 6oto 6teha kajat 4e sum luda ili da me izportqt sekvi hora ima samo 1 fr me razbira6e doskoro ama az ve4e sprqh s tova mom4e i se poopravqm no tazi fr edinstveno mi pomaga6e!!!! i nqma6e naprai gaF zatova mila samo 4akane i nikvo ot4aqnie!!!!
![]()
![]()
ii uspeh!!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?