- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hahah celuvka sys zatvoreni ochi-egoist
dosega bqh s priqtel navun.oplaka se 4e gadjeto my my e kazala 4e e egoist zashtoto se celuva sys zatvoreni ochi.mnogo momicheta bili na tova mnenie.Kakvo mislite viwe
Кажи му следващия път да не си 'фаща тъпа приятелка.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Как ги измисляте тези глупости?
По тая логика изобщо не уважавам приятелят си...ммм![]()
Обичам да виждам преизпълненто с удоволствие и екстаз лице на момичето, на което се разтреперват колената от моите целувки![]()
![]()
добре, 4е поне не си егоистПървоначално написано от machoka
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не не, винаги съм мислил за приятелките си.. дали всичко е ок с тях, дали се чувстват комфортно с мен.. в дрехите си.. в кожата си /когато останат само по нея/.. всичко проверявам от-до, кътче не проверено не остава![]()
Абе как дойде![]()
[size=7][b][u]fosse cos
абеее, я по-добре да не идва толко често и за толко дългоПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
А дали някой изобщо се целува с отворени очи?
macho ела и мене ме провериПървоначално написано от machoka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
така му е по убаво на момчето.![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Преди време беше пусната една тема, която твърдеше точно обратното, а може и ти да си се объркала, не знам.Та...твърдеше се, че който целува с ОТВОРЕНИ очи е егоист.Аз сега на кого да вярвам?![]()
Иначе това за мен са глупости, пълни.
АзПървоначално написано от petela mi qnko
Не винаги са отворени де, ту ги затварям, ту пак ги отварям..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Кви са тея глупости бе..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
xaxaxa az puk znam 4e kogato celuvkata e s zatvoreni o4i zna4i e iskana i obratnoto
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
=D> =D> =D>Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
точно така-ако не и харесва...защо тогава е с него?Защото го обича-едва ли...така му е по убаво на момчето.ЗА да кажеш на гаджето си че е егоист,защото се целува със затворени очи изобщо не ми личи на любов....Пък момчето може да не иска да и гледа тъпата физиономия
(ебавка хах)[/quote]
Глупости!!!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
И според мен са глупости!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
глупости, няма никакви такива значения.. и аз се целувам със затворени очи и кво - егоистка ли съм!? я стигае, предпочитам да се целувам с отворени, много по-хубаво е (за мен), но когато и момчето е с отворени очи, а това се случва рядко
но дали си с отворени или затворени очи изобщо не може да те направи егоист
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
tupotii kolkoto iskate...
az se celuvam i sus zatvoreni i s otvoreni... i kvo...?
kato sum s zatvoreni se naslajdavam pove4e na celuvkata, kato sum s otvoreni ne obru6tam tolkova vnimanie na celuvkata kolkoto na reakciite na priqtelkata mi, no si zavisi ot mqstoto, vremeto i celuvkata dali 6te sum sus zatvoreni ili otvoreni o4i
и аз съм такаПървоначално написано от valantain_love
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
аз пък мижъм все да видя дали той ме гледа![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.