- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hahah celuvka sys zatvoreni ochi-egoist
hahahha i kvo mu e egoisti4noto???az pak ne si predstaqm kak nqkoi me celuva s otvoreni o4i..i ako slu4aino i az si gi otvorq da me gledat nqkvi ogromni kombali....UJAST![]()
Мисля че приятелката му нещо скоро не си е посещавала терапевтаВсе пак нейно мнение,ама според мен е адски тъпо тва изказване.Закво да е егоист? Целувките със затворени очи са много по-романтични и красиви,отколкото да видиш двама дето се взират един в друг докато си пускат езици .Ама вс епак..въпрос на избор..и разбирания
Аз се стресирам като е с отворени очи...някак си ми е странно да ме зяпа![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
То бива бива прости хора ама чак пък толкова......... Кажи на рпиятеля си следващия път да си намери приятелка с коефициент на ителигентност над 10 ......
az puk bih iskala moq da si zatvarq o4ite,smqtam 4e e po romanti4no.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Аз много често съм с глава към слънцето и ща не ща ще са затворени...не знам що ама ги затварям...рефлекс
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ми значи правите така... едното око затворено, другото отворено. На къде ще ходи тогава![]()
Само така пичагаПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
![]()
кфо кфо... що да е егоист?!кфо значение има ккак се целувате бе....![]()
Ако затъпея толкова колкото това момиче МОЛЯ ВИ СЕ ГРЪМНЕТЕ МЕ!
mda.. opredeleno, ama e mnoo po qko sys zatforeni spored menПървоначално написано от petela mi qnko
![]()
~!1912!~
Простотията няма край.Значи половината хора са егоисти.![]()
Everything happens for a reason..
Lele toz na nai tapata macka popadnal.Tva da se celuva6 s otvoreni o4i osven 4e e tapo ami e to4no to "egoisti4noto".Nz vob6te kvo pove4e da komentiram.Spored mene koito se celuva s otvoreni o4i go pravi za da si nabavi jiznenovajnata informaciq dali nqkoi go/q gleda dokat se celuva s gadjeto
koeto ne govri dobre za nego/neq...
Неподходящ размер на снимка в подпис!