- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- интересувам се ....
темата за секса ми беше доста интересна за това искам да попитам кои е измислил минетите и защо и кога ???![]()
![]()
![]()
ххахаиахаАИАХиАхаа къв е тоя въпрос неска наплив от некви тапанари в форума да не сте се наговорили ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chakai da stignesh 8 klas,uchi se po istoriqПървоначално написано от Who LeT ThE DogS OuT ?!
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ne se u4i po istoriq za6to lyje6i ne e ebavka temata prosto iskam da znaaaaam interesno mi e kakvo da napravq kato sym liuboznatelen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ма верноПървоначално написано от Анонимко
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ti nqma6 li si rabota ili kakvo?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
майка ти кат е осъзнала че бащати за нищо не става е измислила минета...причината е ясна! ше ви е*а и смотаните теми...неска кат сте почнали с простотиите не можете да се спрете...отидете се застреляйте с някое водно пистолетче...Дебили такива..ама то тфа за вас май е комплиментПървоначално написано от Who LeT ThE DogS OuT ?!
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
ne ne toi e NE6TO POVE4E OT NAI TUPIQ....AWE MOE LI DA IMA TOLKO PROSTI WEПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
![]()
![]()
Явно може nIkOl4OoO
![]()
Гупак е роден,глупак ша умре ама поне да ни позабавлява междувременно
И без друго за нищо не става ЯВНО
![]()
az mislya 4e vie taka reagirate poneje neznaete otgovora na vlprosa \/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Анонимко
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
от животните? ...вси4ко идва от Маугли, когато запо4нал да ги имитира и после ги показал на другите хора...![]()
...абе, вие нямате ли си по-интересна работа, от мисленето на глупости... тез' ваканции не ви се отразяват добре![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
i az sym na mnenie 4e nikoi neznae otgovora i za tfa taka reagirate
Минета го е измислил първия човек на земята, който си е хванал пишката![]()
Недей, че току виж успели..Първоначално написано от gamercheto_