- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Polzvate li dush geL???
Polzvate li dush gel?Ako da kakva marka?
Az polzvam na Palmolive i sam mn dovolna![]()
Ми аз имам един на Ейвън,ама той нищо не прави и за това не го ползвам много често.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
имам на Палмолийв, ама предпочитам на Dove сапуните.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Бе майната им на душ геловете. Пробвал съм какви ли не - Nivea, Axe, Adidas, Puma, Armani - за нищо не стават.
Истината - домашен сапун. В момента карам на един ливански натурален със зехтин - супер готин и излиза дори по-евтино от някакви душ гелове.
Плюс - супер яко измива косата.
Моят е adidas
Dove \/ mn e dobyr i ne izsu6ava kojata
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Palmolive ползвам много добре измиват и правят кожата мекичкъ \/
и аз така имам 2 на Avon, бях си ги взела на някаква промоция ама нещо не ми харесват и не ги ползвам...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Fa, extra e![]()
о и аз съм с палмоливи съм много доволна а и много приятно миришат сичките им душ гелчета
![]()
пф и аз имах на Ейвън и за сетен път се убедих,че нещата от там не струват. сега ползвам на Сamay и съм доволна от него
няма любов
Az izpolzvam na ''Avon''. :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
палмолив
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
I az takaПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Mnogo omekotqva i mirishe chudesno
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз се мия само с душ гел...много ме освежава![]()
ама при душ геловете май е по-добре да се миеш с гъба (по-добре се по4ивства кожата)
използвам на АVON и Fa
В момента ползвам Palmolive с мед и мляко. Обаче е на свършване и вчера си купих Camay да пробвам и него. Всеки път ползвам различни, но като че ли на Dove са най-добри.![]()
Ползвам ексфолииращ душ-гел на Avon - Tropical Zind и съм много доволнаМирише божествено и прави кожата страшно мека и гладка
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Johnsons Baby![]()
Dove
Да, на Adidas е.