- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Видях я мале, видях я!
В черната Волга с бял волан!
И кво, наби ли една чикия ?! Ай спрете да флуудите, а, нямате ли си друга работа освен да пълните форума с плодовете на празните си глави ?! Върете са е*ете с родата си, правете свирки на непознати, тооолкова много неща за вършене...
Шибани депресанти! Смърт за вас! Режете си вените, но не ни занимавайте с лайната си! Слуайте си помиярската музика и си теглете ножа да eба ваща мама депресантска да eба!Първоначално написано от Wicked_Kid
Защо постоянно пускате такива безсмислени теми бе хора.Хубаво,че си я видял,ама айде стига вече
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Аз ли съм депресантка уеее ?! Хахаха ти тъп ли си ве, аз съм 3 пъти по-щастлива от тебе! Това, че пишеш само лайа по форумите не е ли показателно за липсата ти на личен и социален живот...Според мен ти трябва да срежеш вените, щото май не ти е съвсем прясна наденицата...И между другото дори и идея си нямаш каква музика слушам, че да ми говориш така, обитак такъв! Върви на село да пасеш говедата(тоест себеподобните си) и не са занимавай с мене, шибан,задръстен лайнар! Писна ми вече от комплексирани педераси !Първоначално написано от Анонимко
КАК ШЕ СИ щАСТЛИВ, КАТО БАщА ТИ Е ПЕДАЛ И ВСЕКИ ДЕН ТЕ ИЗНАСИЛВА?!?Първоначално написано от Wicked_Kid
Що не се покажеш бе..комплексари...кво като е емо..щом има метъли и фешани и скейтъри и кви ли още не зако да няма емота...това е lifestyle и мисля че няма нужда да се обиждаме защото видиш ли някой бил различен от нас
Аз съм момиче бе лайновоз. Млъкни вече щото много ме дразниш, не съм виновна, че си имал нещастно детство и още имаш спомени за лошия си татко! Върви да пиеш чай от изцедена превръзка да са успокоиш малко и после си е*и майката !Първоначално написано от Анонимко
т.11
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!
Не се дразни, когато другите говорят зад гърба ти, а се радвай, че си пред тях!