.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    n!k3
    Guest

Какво да правя?

Да ви попитам каки4ки и батковци:аз съм малък на на 13 съм след 3 месеца 6те стана на 14.Проблема е 4е си имам приятелка на моята възръст която от 6-ти клас иска да правиме секс.Аз много си я оби4ам но неисках да избързване и когато и казах 4е о6те сме много малки тя ми се разсърди и си тръгна (разбирасе пак се сдобрихме)кажете щом толкожа много иска да правя ли секс с нея или още да отлагъм?

BTW (и аз много искам секс оба4е нещо ме спира)

Град
    At home...
    Абе малки сте още бееееее аз го направих в девети клас и пак беше рано, какво ви става ?!

Супер фен
    malki ste,obqsni i 4e tova ne e pravilno za neq i 4e mn moje da i navredi za vbade6te
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Земи и фърли един бой или и обясни по-обстойно че много бърза. Тя още не се е развила напълно пък за секс да мисли

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Малки сте.Под 15 годишна възраст,според мен е прибързано.Все пак,това си е ваше решение,но поне като правите секс,се постарайте и културата в това отношение да ви е на ниво.А не после да се пускат теми от вида на-Правих му свирки,може ли да съм бременна или той свърши на корема ми има ли някакъв шанс.Не визирам,пряко вашия случай,а повечето млади двойки,впуснали се в дълбоки води,без да са готови за секс.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако иска толкоз-давай.
    Но после да не се оплаква.

awe bate ti si ocelil ebahti pi4kata... ebahti kude sa teq momi4eta deto sami si iskat weeee...davai praskai q mn qsno kvo se 4udi6 ...mn rqdko se slu4va tolko malka da iska sex

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    не тряя ли да го дърпаш за плитката на тая възраст??!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си