- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идея си нямам...
Идея си нямам къде да си празнувам рождения ден.Ще ставам на 14 на 16 август и искам да е нещо яко.
Не да идем на басейн или дискотека,а нещо нестандартно и интересно.Нямам идеи и си блъскам главата от няколко дена насам.
Моля ви,дайте някои идейки,някое готино място в София,където да си изкараме яко с няколко приятели [-o< [-o<
Мерси предварително![]()
Като питате подобни въпроси, а не можете сами да измислите.. поне споменавайте с какви финанси разполагате за мероприятие и дали сте пълнолетни.. мога да ти кажа 20 хубави неща, които можеш да направиш, но трябва да оставиш месечната заплата на баща си за една вечер![]()
А има и други, които не изискват и един лев - проявете малко фантазия бе![]()
Якоооо.Първоначално написано от 182+44_4adel
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Ами аз съм споненала на колко ставам,но трябва малко фантазия да се прочете-на 14 ше ставам.Парите не са кой знае какъв проблем...Е наитина не да изхарча месечната заплата на татиПървоначално написано от machoka
...абе ше сме 3-4 човека......100-150 кинта горе долу...до 200
![]()
ДАм,и аз тва си го мислих,ама после се отказах,че не щем да спя и на пейката после наще кат усетятПървоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
![]()
![]()
\
/
...под някое дърво в парка?! т'ва е яко![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
между впрочем, тя е праваПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
идете в парк.. събери дооста одеала, купете си храна и пиене.. и си лежете там.. може да мине с много малко пари, но ще е оригинално и запомнящо се.. мисли различно, недей да ходиш на дискотека![]()
ходете на витоша.
и аз имам рд на 16 августи аз нз каде ще го правя
![]()
I am what I am !!!
аз пък скоро нямам РД, но знам къде ще си отпразнувам НЕрождения ден в близките няколко дни- нощното къпане рууулз!
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
пфф, аз пък тогава също ще правя нощно къпане в един готин басейн, ама за разлика от теб в басейна има бар.. буквално..вътре.. екстра комбинация.. 'хак да ти е'Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
^ехх, други си е на морето, тук има само нощно бягане през Борисовата![]()
ХАхах тва беше много оригинално...ще е доста запомнящо сеПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
![]()
Хахха
Мерси за идейките....може верно да си дигнеме дупетата и да хоим на Витошка....ш'виим![]()
Първоначално написано от machoka
хмз... бар в басейна или бира на плажа?плуване до шамандурите или киснене в локва
![]()
![]()
питай колегата Fuckin'Hostile дека е истината
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Мерси за идейките![]()