- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тунинга..
Здравейте!!Пускам тази тема защото се интересувам какво мислите за тунинг?????Надявам се за точни отговори!!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ако говориш за авто туниниг-много ми допада,случва се да гледам и някое друго предаване по GTV,свързано с тунинг.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Спойлери,антикрила.прагове ,неони!
Спортни волани,манометри,Car Audio,спортни седалки,адаптери за спортни волани!!Абе всичко свързано по автомобила!Пулна промяна на автомобила!!!!ТУНИНГ!!!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^ми виж ква каручка съм пуснал![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Всички тези неончета, спойлери и други подобни илиенски атрибути са излишни. Едни хубави джанти обикновено са достатъчни да отворят колата.
мен ме кефи тунинг, но не прекален...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Виждала съм доста добри неща, но са рядкост. Повечето тунинговани коли в България са смешни, натруфени и не приличат дори на коли.
Джентълмен'с ... нека бъдем отпимисти и да кажем, че в БГ няма тунингТова да отидеш и да си купиш от битака две светкащи лампички и да ги сложиш на предното стъкло ...
Или тези лепинки ... за по 15 лв от някоя рекламна къща ... или лампички отдолу от всеки втори магазин за осветителни тела ... направо трагична история
![]()
![]()
Ето два сайта за профисионален тунинг, момчетата наистина си разбират от работата, уви те са в Америка ... гледайте за какво става дума и не си правете илюзии, че вашата кола е " тунинг "![]()
![]()
West Coast Customs - http://www.westcoastcustoms.com/network/index.html
Galpin Auto Sports - http://www.galpinautosports.com/
... k33p w@lkinG ...
Уха ,тфа го обичам
Юв гат ту пимп май раааааааааааааааааайд![]()
Йес, беби, ай уанТ даТ туу ... бът невер хепънсПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
![]()
Xzibit rulz ...![]()
... k33p w@lkinG ...