.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Сваляне на момиче по Skype

Ми значи харесвам много едно момиче, но сме много далеч един от друг и не можем да се видим. Единственият начин е да и напиша, че я харесвам по skype и ако тя ми отвърне на чувствата живот и здраве да стане работата и да сме си заедно Който е признавал чувствата си по чата би ли ми казал как да го кажа, защото само едно "Обичам те" или "I love you" според мен не става 10х от сега!

Супер фен
    Хмммм да казваш и :

Трябва да ти кажа нещо,но много ме е срам .

И тя ще почне:

Кажи де , кажи де .

ТИ:

Ми срам ме е .............

И тфа в продължение на 10-20 минути и най-накрая и казваш

харесвам те (обичам те е тъпо) или имам чувтва към теб тралала и така нататък

Както само едно "Обичам те " или "Ай лъв ю" , така и самото изказване по чата е мека казано тъпо.Според мен по интернет неможеш да харесаш човек пък камо ли да се влюбиш.Защо не намериш начин да се видите?

Guest
    Ми ние сме в един клас. Сега сме ваканция. Много пъти сме се виждали

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    хахаха мн сте далече един от друг а се оказва че сте от един клас!абе маниак ти на колко си годинки?щом сте във ваканция изчакай септември месец и и признай....

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

По-добре изчакай докато се видите.Така по скайп е малко тъпо.Пък и на живо ще можеш да видиш реакцията й.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен
    Защо не я поканиш да излезете някъде през лятото и да говорите?
    Ако не става ,пробвай по чата,но много внимавай какво говориш.

Аз съм признавала чувства по скайп,но съумях да извъртя нещата по изгоден за мен начин.Започни с някакви подмятание и постепенно стигни до темата.Трудно е да се обясни , а и трудно да се изкаже,но ти трябва да я познаваш по -добре и да можеш да прецениш сам какво да й кажеш.
    Но ако не си убеден в себе си остави нещата за септември , защото няма смисъл да се дъниш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Покани я да излезете и й кажи.
    Не й казвай по чата-няма да ти поярва.

spored men sega e nai dobre da se darjish priqtelski i da i pokajesh che vinagi shte si i opora i q nakarai da ti ima doverie...a posle na jivo..po trudno e no kato q poglednesh v ochite..kak shte ti otkaje
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    По-добре изчакай докато се видите.Така по скайп е малко тъпо.Пък и на живо ще можеш да видиш реакцията й.
    Така е най-разумно.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на koalka
    Щом няма друг начин, най-добре по скайп, ама й се обади, а не по чат.

е щом сте от един клас нямаш ли и телефона .Всичко по скайп е тъпо /да късаш някой , да тръгваш с него / пък и така не е интересно . Не можеш да видиш реакцията и а така не можеш да разбереш дали наистина има и тя някакви чувства или не . Но ако твърде си решил по скайпа :
    пример 1 : ами мога ли да бъда честен ?!
    пример 2 : трябва да ти кажа нещо !
    пример 3 : тя :как си ?
    ти :влюбен !
    тя/трябва да го направи / : в кого !?
    от там си знаеш !
    пример 4 : Знаеш ли в последно време съм монго отчаян гледам всички момичета но красавица като теб не можах да открия ! / тя би трябвало да се сети какво искаш да и кажеш /

umno i...romantichno
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Guest
    Mi pich,to s mene se sluchi neshto podobno.Samo deto men me xaresvashe edno momiche i az razbrah za chuvstvata i po skyp.Obache imashe edna sushtestvena razlika.Kaza mi ne tq,a edna neina priqtelka.V posledstvie se vidqhme i az i zagatnah che neina priqtelka mi e kazala neshto.Tova beshe posledniq put,koito se vidqhme za tva lqto ta chak do octomvri.Kat si pishme po skypa beshe malko nelovko shtoto tq e po-malka ot men,a i sme priqteli.
    Kakto i da e,nqma da vi zanimavam s moite gluposti.Vseki sluchai po chata v skyp shte ti e dosta po-lesno otkolkoto v razgovor.A puk ako spored teb "I love you" ili "Obicham te" ne sa dostatuchni proqvi vuobrajenie.Budi mnogosloven i se obqsnqvai na dulgo i na shiroko kolko mnogo q obichash.

Град
    nqkade tam

Re: Сваляне на момиче по Skype

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми значи харесвам много едно момиче, но сме много далеч един от друг и не можем да се видим.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми ние сме в един клас. Сега сме ваканция. Много пъти сме се виждали

nali bqhte dale4e edin ot drug ve
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Няяте на идея колко е рисковано(някой от вас)

Фен
    Град
    Shitland
    lol.Изчакай ваканцията да свърши и говори с нея
    I aint like you!
    And I will never live like you.
    You will never walk the path I do.
    And I will never be apart of a society that lies and fools.

click=)

Mm tva mi e poznato samo kadeto na men mi se obqsnqvaha Ta znachi... Mojesh da i kajesh:
    Ti: ei zn li kvo sanuvah taq nosht, mn stranen san beshe
    Tq: taka li kakvo sanuva
    Ti: Ami... teb...
    Tq: au taka li i kakvo sanuva?
    Ti: ami bqxme na edna polqnka az i ti i se celuvahme ... i se razmechtah... vsa6tnost sanq ne beshe stranen, beshe mn hubav daje
    Nqma kak da ne se useti :P I veche i kaji che nqkoi pyt moje da se vidite, pyk moje i sanq da stane realnost
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Най-добре е да се видите. Лично според мен това да и го кажеш по скайпа не е най-умното решение. Поне и се обади и говорете.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

По скайп може да ти лепне сифилис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си