- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко бяхте?
на 14 съм и още не съм го направила
na 15 bqh :P
"под 15"
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
кви са тез курви на 13 са са ебали ве бива бива ама тва на кво прили4а баси ве и аз сам на 13 имам си bayfriend и никога не бих го напрайла![]()
14
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ot rezultata vijdam 4e si4ko jivo sa ebe kat ludo pod 15 godini lele na 16 ve4e se 4uvstvam kat 40-godi6niq devstvenik
P.S.razvratni hlapeta![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На 14 съм и съм девствена въпреки че си имам приятел не мисля да е преди да навърша ПОНЕ 15....
И аз на 14..като гледам няма да е скоро ама не ми е проблем..не бързам....![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
20
po4ti 16 bez 7 meseca![]()
Тцтцтц ми аз като съм на 18 и не съм правил секс вече почвам да се чувствам импотентен.![]()
12 haha \/
тайна майна![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
=D>Първоначално написано от koalka
Иначе аз като бях на 18
15![]()
много много добре казано съгласна съм с тебПървоначално написано от IANI
[img][/img]
15 i polovina i mai ne sam sbarkala![]()
i kfo praite s tfoq taka nare4en boyfriend xaxa durjite se za ra4i4ka i si govorite za decki film4eta???? xaxaxaxaxaxaxaПървоначално написано от Анонимко
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Първоначално написано от koalka
![]()
абсолютно.
Т'ва че тука има 5-6 курви, които са го направили по-рано, не значи, че всички са такива.Първоначално написано от Under_my_skin
Като не знаете, по-добре си мълчете.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Az puk sum momche na 17 godini i za purvi pat go napravih na 12 godini taka se sluchi i az shte vi posavetvam to sichki go znaete tva NO AZ ZNAM CHE DEISTVA "HVANETE SI KAKA ZA DA VI OTRAKA" \/
aweee vie ste ludi,kak na 14 ili 13 godini,vie togava o6te "nqmate cikul",govorq za momi4etata....bih kazala detska i dosta nezrqla rabota.i ne se pravete na mn otvoreni i da se gordeete s tova!!!jalki ste