- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко бяхте?
Съгласна съм с теб и аз съм на 13 ама немисля да го прая още изглежда ми баси курвенскотоПървоначално написано от Анонимко
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((
На 16 я изгубих.Тая анкета се повтаря по 20 000 пъти!!!!Гледайте преди да пускате такива теми и анкети!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
за първи път духах на 6 на пешо от съседния клас щото миро ми беше казал че на пешо кура е с вкус на шоколад.. по-късно се оказа че това било щото го е правил анално с мими (най-добрата ми приятелка) още миналата година на паркинга пред блока та тогава си казах че повече няма да смуча но следващата година срещнах дани който направо ме зашемети с своя член ... не можех да повярвам как тези 7 сантиметра ме изпълваха ... сега съм на 10 и с дани водим пълноценен полов живот
Момчетата от 3 "а" клас пишат на момичетата от 3 "б" клас:
- Хайде след часовете в парка да се целуваме!
Момичетата отговарят:
- Ако е само за това - пишете на 1 "а" клас!
че ко разпрявяш бреПървоначално написано от MajeStic
![]()
az bqh na 16 po4ti 17 nqkolko meseca me delqha![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
58%dosega sa glasuvali za pod 15,koeto za men e tvarde nedopustimo no nqma zna4enie.dano ne sajelqvat nqkoi den.az li4no bqh na 17
Малко преди да навърша 17.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
14
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Аз имам друг въпрос: хубаво ли беше първия път?![]()
sq sym na 14 skoro 6a praq 15 i predi mesec izgubih devstvenostta![]()
Shuma,lista,mrak,tamnina Stapki po martva zemia molitvi za pomosht,tihi i gluhi,potavat nechuti v noshta. pukat samo sachkite suhi,ostanal e samo straha. Shuma,lista,luch svetlina- na nebeto izgriava murtva luna.
emi zna4i az trqbva da sam gorda, i ne s4itam svirkite i otzad za otnemane na devstvenosta ina4e na 14Първоначално написано от Under_my_skin
тц т ц аз когато бях млад , беше наред около 16-17 (когато и аз де) ама явно вече под 14 е нормално![]()
вие детство нямате ли?![]()
под 15 или 15 ---> 58%
![]()
как да ти кажа че си СУПЕРРРР СМЕШНА ...Първоначално написано от crazy_girl4e
П.П аз пак още не сам ебал\
/
АЗ БЯХ НА 1 КОГАТО МЕ ЕБАХА ЗА ПЪРВИ ПЪТ, АМА ТУКА ИМА И ЕДИН НА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, ТОВА СТЕ ВИЕ ВСИЧКИТЕ СЛЯТИ В ЕДНО ОТ ГНУСЕН БИОЛОГИЧЕН ЕКСПЕРИМЕНТ
verno be de4ica-vie ste go napravili 4e da se pohvalite kolko ste razkreposteni-devstvenost se gubi s 4ovek,koito go zaslujava. moqt pyrvi pyt be6e na 17 i polovina i pak moje bi e bilo rano,posle vryzkata propadna.vie kvo pravite-tva ne e jivot,kvo stava s tova pokolenie
на 11![]()
Много ли се гордееш с това, че се доближаваш до нисшите раси!?Първоначално написано от lunnoto_momi4e
А кой знае, може и да си от тях
![]()