- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко бяхте?
Оле....и кфо станаПървоначално написано от Какво да правя?
![]()
![]()
Тц тц много кофти...за първи път баш...
![]()
Почти на 13..
az edno i ve4e e kofaПървоначално написано от GiRl_
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Майчице-на 13? ох,така де всеки има право да прави каквото иска със живота си-то за тва има поговорка :"кой квото си направи сам -друг не може да му го направи...." е аз бях на 17 ,когато ми беше за първи път,но не съжалявам-детството ми не беше обременено от мисълта "дали съм бременна?","ами сега-каква контрацепция..?","какви последствия може да има аборта" и прочие... Всъщност за това имах детство...за разлика от други "гъзари",в крайна сметка за всяко нещо си има време и място,нали така?
Тъжно е, че най-много са отговорили "под 15 или на 15"...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Глупости. Т'ва за тях е повод за гордост. Ако не се похвалиш, 4е са те отворили на 14, с к'во можеш да се надуеш пред останалите...Първоначално написано от `Death`Whore``
Мода!
Те поне да знаеха какво правят...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Това е най-тъжното - че не правят нещата, защото те искат, а на първо място са съвсем различни причини...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
17 :P
i az i sega sujalqvamПървоначално написано от Анонимко
![]()
На 17
=D> EVALATA togava zadrujte o6te 1 2 godini pone 6toto na mene purviq mi put be6e na 13 i pulovina s mom4e koeto be6e 6 godini po golqmo ot mene i sega sum na 15 i adski mn sujalqvamПървоначално написано от Анонимко
razbira se za tfa sum si vinovna samo az de
samo 4e az sum na 15Първоначално написано от Vip_Kuchka
едит: След като напишеш мнение, ако искаш да добавиш нещо към него, просто цъкни на 'редакт' и допълни.
sh3_1s_7h3_0n3
на 14![]()
ама то така се случи
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
На 16.Не знам дали избързах,но не съжелявам за сега,нядавам се и занапред.А и така като гледам на никои не му пука.Всеки се Е*е като за световно,ще кажеш че никога повече няма да имат възможност.Но всеки си има свое лично мнение по въпроса.И никой не може да ги съди за решението им!Единственото важно за мен е да е с човека,когото обичам и знам че той ме обича.А не просто едно чукане....
Az s1m na 4ikii o6te![]()
Резултатите от анкетата са повече от потресаващиНе знам на къде сме се запътили, но както върви държавата ще се превърне в абсолютна цигания
![]()
i az se 4udeh 6to edin sau4enik me pita6e "Znai6 li kak se ebat 14 godi6nite?"![]()
Аз още бях в корема на мама и тате като надупи мама и като й го вкара, така й го вкара, че чак на мен ми го вкара![]()
хХАХхаххаХАхахАххаАХ![]()
na 16. Mom4e sym
i az na 16 -momi4e sam
pfff ami az o6te sam devstvena no pove4eto mi priqteli sa bili na okolo 14-15 godini![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Аз вече имам 16, но съм девствена. Не разбирам как може да направиш това на 12, 13, че дори и 14! Аз имах връзка дълга 1 година и 4 месеца, но така и не спах с това момче. Първо, че си бях обещала преди 16 да не става и дума за секс и второ, че не исках. Няма да правя секс с някой, за да се надувам или защото на някой му се прави!