- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко бяхте?
E тва си е истината.СМЪРТ ЗА ВАС МАЛКИ ГАДОВЕ РАЗВРАщАВАщИ БЪДЕщИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ОщЕ ПО ЖЕСТОКОПървоначално написано от selassie
![]()
![]()
Аз почти на 18 .. мойта приятелка почтни на 17 (едновременно беше..2-мата нали разбирате....![]()
\
/ )
gorkata,muni4ka i tupi4ka...Първоначално написано от Анонимко
Еми и аз сум на 15 и няколко месеца и не сум го правила а и не бързам за никъде кво в тва да се изеба на 13 ........ужас
На 16,но не се гордея с това...![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
И добре правиш.Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
Човек може да се гордее с много други успехи и цели,които е постигнал в своя живот независимо дали са само в личен или и в обществен план.
Загубата на девствеността е един преходен момент и всеки сам решава,кога да я загуби,ние можем само са възмущаваме,възхищаваме,но не ида бъдем съдници.Аз съм на 15 и няколко месеца и все още не съм се почувствала готова на тази крачка.Не се имам за старомодна или пък изостанала,за всичко си има време в този живот.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
На 65 !!!! Тъп вапрос мноо ясно че преди 18 по точно към 14-15Първоначално написано от SUNriSe_f
Fitness Forever
aMi az sam na 15 god i 8 meseca i sam momiche i o6te ne sam go pravila.I se radvam za6toto pove4eto mi vrasnici sa go pravili.Pak i ne vijdam smisal da otidesh i da se naebe6 samo zaradi 1to ebane ..da ne izostavash ot dr li kvo.Bahti typite lapeta na 12-13 godini da se proebat....![]()
Аз на 14 и съм девствена и съм горда с това,че се различавам от моите връснички,които вече са "жени"(каквито всъщност не са!!).Аз не съм готова,нз дали и когато стана на 15 или 16 6те съмНо няма значение,защото предпочтам д аси остана девствена вместо да си отворя кракат пред някой пиян идиот!
Както казват-бъди различен!!!![]()
az sym na 16 i sym devstvena, no 4esno kazano kogato bqh na 14 si misleh 4e na taq vyzrast ve4e shte sym gotova da go napravq, no sega e drugo.. spored men nai-podhodqshatat vyzrast e 17-18 kogato edno momi4e se e dorazvilo napylno i razbira se s 4ovek kogoto obi4ash a ne s nqkoi samo zashtoto e bil "mn gotin pi4"
38 i o6te go karam na kote6ko dupe s vazelin![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Добре казано
Голям размер на картинката! /machoka/
на 17-тия рожден ден![]()
Purvo ne sum ia izgubil.Dadoh si ia dobrovolno. A ina4e na 16!
“Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”
ehaaa ti bie6 rekordite bravosigurno e bilo mn hubavo?!!!!!!!!!
Az sum na 14 i ne sum go pravila
![]()
ZeMqTa Se VuRtI,a NiE Se vOzIm BeZ PaRi!
Аз съм на 14 и половина и още съм девствен.Не се гордея много с това ,защото като гледам хората на по 13 вече са го направили и се чувсвам като 50 годишен девственик.
Lele 58 % sa go praili pod 15 godini O_o nakade otiva sveta![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ooo kolega az sam na 16 i sam kat 60 godi6niq devstvenik tai li .Q se zemi v race be ko kat si devstven tva ne e sramno keep ur hed'upПървоначално написано от glymo14
![]()
![]()
![]()
вие не сте в ред ! аз съм на 13 и през главата не миминава подобно неща а вие ! егати курвите сте
Като гледам резултатите от гласовете,мога да кажа само едно: БОЖЕ МОЙ!.....![]()
da ma na drugite momi4enca im minavat drugi idei prez drugi mestaПървоначално написано от пета