- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко бяхте?
14![]()
РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа
Еххх всеки казва "как може на 13" или "аз съм на 13-14 и несъм го направила,за мен това е недопостино"![]()
![]()
На всеки му идва различно времето,аз какво да направя че вие даже още незнаете какво е гадже!?Незнаеш какво е и пак!Друго е да имаш човек до себе си 5 месеца и да се чувставаш като най-щастливия човек на земята и друго да си седиш пред компютъра!Айде моля Ви се,всеки има право на избор,да това едва ли е най-правилния ама все пак,не ми харесва да се правите на Дева Мария тука
Щях да Ви питам,ако си имала сериозно връзка щеше ли да го направиш,ама Вие нямате(говора за тия на 12-13-14-15г който незнаят какво е)Не дейте говорете моля Ви се кое е правилно и кое не !
По темата:На 14 съм и съм девственна,но все по малко намирам нередно в това...всеки предцянава..Не мисля че когато мислиш,че обичаш и всичко е ОК да не го направиш..![]()
![]()
na 16..ne sujalqvam 4e iz4akah,zaslujava6e si![]()
16
15
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Az samo da kaja 4e mi napravi vpe4atlenie 4e si bremenna.Dano ima6 leka bremenost i zdravo bebence.Първоначално написано от Babsyy
Ne znam ma mn se radvam na bremenni
![]()
Ne sum sigyrna 4e sum pisala po temata no v sly4ai 4e ne sum 6te kaja.Na 17.![]()
На 15![]()
на 13![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
И аплодисменти за момичето, което стана курва в 6 клас.Първоначално написано от barbie_†
![]()
Хъх аз вече станах на 18 год и още съм на чикии![]()
![]()
Ето какво извадих из форумните писания на тази млада и интелигентна дама.Първоначално написано от Анонимко
Да се смеем ли всички заедно ? Мисля, че не е повод да ни натъжава.Първоначално написано от barbie_†
![]()
Щом процента на курвите е толкова голям, представете си за в бъдеще колко евтин ще бъде секса при все, че ще има такава конКУРенция.![]()
az bqh na 14![]()
То след 2 години на 11 да прават секс!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
еми лошо няма след някой друга годна 11 годишна ще духа за 2и50 а 12 за 2,25 така сочат социологическите проучвания на агенция "конКУРенция"Първоначално написано от Анонимко
+1Първоначално написано от sexy_for_you
На 13 съм и съм момиче.Имала съм възможност но съм отказвала и то не 1 път просто защото не искам.Познавам момичета на моята възраст ,които са го правили.Аз съм решила ,че ще го направя на или над 14.И не ме претесняват хорските мнения от сорта на "малка е",защото правя това което искам![]()
Първоначално написано от sladkish_14
Az sam na 15,skoro shte navarsha 16,i imam seriozna vrazka.Ne e ot 5 meseca,a pochti ot godina.Za prav pat pravih sex na 15 i ne me interesuva che VIE smqtate che sam bila malka,che sam napravila greshka i prochie.Chuvstvah se gotova i go napravih,ne za da se naduq pred nqkoi,ne za da se hvalq (vse pak tova e intimno neshty i si ostava mejdu nas) napravih go,zashtoto se pochuvstvah gotova.
Ъъъ две седмици преди да стана на 14. И не ме е срам, направих го с човек, когото обичам.![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
az pyk 2 sedmici predi da stana na 15 :P \/
ne si edinstvena.. samo 4e az sum na 14Първоначално написано от DeNiTyY
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Kvo se 4ervi6,ne sum se ebala az na 14,ne e moq gre6kata 4e si se perkal/a na tolkova ranna vuzrast!Първоначално написано от Анонимко
Az za purvi put go napravih tazi godina,t.e bqh na 18!
I mi e ujasno protivno nqkakvi malki lapenca,bez opit i znaniq...ne 4e devstvenite imat opit,kakvato bqh az do skoro...prosto mi e kurvensko...
Samo vijte broikata NA TEZI POD 15 I NA 15...EBASI KURVI4KITE MALKI!
Vikahme na edno momi4e v kvartala,4e e kurva za6toto za 20st. dade na edin tur4in da i bara cicite...MA TQ RQPA DA QDE PRED TEZI SU6TESTVA,MISLE6TI SE ZA "QKI PI4KI" I OPRILI4AVA6TI SE NA GEROINI 4E SA SE E*ALI NA PO 13-14 GODINI!
ZA MENE TOVA SA SI MAZNI MALKI KURVI4KI I TOLKOVA!!!!!!!!!!!!!
Имаш пълното правоПървоначално написано от >:(
+1
Така като ви слушам май повечето от вас не са виждали пишки/п*тки... видяла жабата, че подковават вола... - вашата работа същата
Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?
на 12 и косур месеца некаде.Еми кво мн готин пич бе6е!?