.

Виж резултатите на анкетата: На колко години изгубихте девствеността си?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 16

37 16,37%
  • под 15 или 15

131 57,96%
  • над 20 или 20

10 4,42%
  • 18

19 8,41%
  • 17

20 8,85%
  • 19

9 3,98%
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 212
    14
    РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа

sladkish_14
    Guest
    Еххх всеки казва "как може на 13" или "аз съм на 13-14 и несъм го направила,за мен това е недопостино" На всеки му идва различно времето,аз какво да направя че вие даже още незнаете какво е гадже!?Незнаеш какво е и пак!Друго е да имаш човек до себе си 5 месеца и да се чувставаш като най-щастливия човек на земята и друго да си седиш пред компютъра!Айде моля Ви се,всеки има право на избор,да това едва ли е най-правилния ама все пак,не ми харесва да се правите на Дева Мария тука Щях да Ви питам,ако си имала сериозно връзка щеше ли да го направиш,ама Вие нямате(говора за тия на 12-13-14-15г който незнаят какво е)Не дейте говорете моля Ви се кое е правилно и кое не !
    По темата:На 14 съм и съм девственна,но все по малко намирам нередно в това...всеки предцянава..Не мисля че когато мислиш,че обичаш и всичко е ОК да не го направиш..

na 16..ne sujalqvam 4e iz4akah,zaslujava6e si

Guest
    16

Град
    Maina City
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Еххх всеки казва "как може на 13" или "аз съм на 13-14 и несъм го направила,за мен това е недопостино" На всеки му идва различно времето,аз какво да направя че вие даже още незнаете какво е гадже!?Незнаеш какво е и пак!Друго е да имаш човек до себе си 5 месеца и да се чувставаш като най-щастливия човек на земята и друго да си седиш пред компютъра!Айде моля Ви се,всеки има право на избор,да това едва ли е най-правилния ама все пак,не ми харесва да се правите на Дева Мария тука Щях да Ви питам,ако си имала сериозно връзка щеше ли да го направиш,ама Вие нямате(говора за тия на 12-13-14-15г който незнаят какво е)Не дейте говорете моля Ви се кое е правилно и кое не !
    По темата:На 14 съм и съм девственна,но все по малко намирам нередно в това...всеки предцянава..Не мисля че когато мислиш,че обичаш и всичко е ОК да не го направиш..

az za teb 5 meseca li sa seriozna vryzka...zabludena si kogato naistina razbre6 kakvo e liubov drugo 6te govori6 i az sym protiv teq na 13-14 da se *bat ama ima gi...Za protokola na 18 sym

15
    ... но във тебе като рана
    ще пари мисълта,че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    животът да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш."

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Babsyy
    15
    Az samo da kaja 4e mi napravi vpe4atlenie 4e si bremenna.Dano ima6 leka bremenost i zdravo bebence. Ne znam ma mn se radvam na bremenni

Ne sum sigyrna 4e sum pisala po temata no v sly4ai 4e ne sum 6te kaja.Na 17.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    на 13
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    на 13
    И аплодисменти за момичето, което стана курва в 6 клас.

Guest
    Хъх аз вече станах на 18 год и още съм на чикии

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на 13
    Ето какво извадих из форумните писания на тази млада и интелигентна дама.
    мен първия път ми беше и на двете места...
    Да се смеем ли всички заедно ? Мисля, че не е повод да ни натъжава.
    Щом процента на курвите е толкова голям, представете си за в бъдеще колко евтин ще бъде секса при все, че ще има такава конКУРенция.

Guest
    az bqh na 14

Град
    Там, където има ракия.
    на 13
    Щом процента на курвите е толкова голям, представете си за в бъдеще колко евтин ще бъде секса при все, че ще има такава конКУРенция.
    То след 2 години на 11 да прават секс!

на 13
    еми лошо няма след някой друга годна 11 годишна ще духа за 2и50 а 12 за 2,25 така сочат социологическите проучвания на агенция "конКУРенция"

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    На 14 още не съм
    +1

SeXy{{}}
    Guest
    На 13 съм и съм момиче.Имала съм възможност но съм отказвала и то не 1 път просто защото не искам.Познавам момичета на моята възраст ,които са го правили.Аз съм решила ,че ще го направя на или над 14.И не ме претесняват хорските мнения от сорта на "малка е",защото правя това което искам

heely
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

Az sam na 15,skoro shte navarsha 16,i imam seriozna vrazka.Ne e ot 5 meseca,a pochti ot godina.Za prav pat pravih sex na 15 i ne me interesuva che VIE smqtate che sam bila malka,che sam napravila greshka i prochie.Chuvstvah se gotova i go napravih,ne za da se naduq pred nqkoi,ne za da se hvalq (vse pak tova e intimno neshty i si ostava mejdu nas) napravih go,zashtoto se pochuvstvah gotova.

Ъъъ две седмици преди да стана на 14. И не ме е срам, направих го с човек, когото обичам.
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Guest
    az pyk 2 sedmici predi da stana na 15 :P \/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от DeNiTyY
    на 13 съм и съм девствена
    ne si edinstvena.. samo 4e az sum na 14
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

>:(
    Guest
    az bqh na 14
    Kvo se 4ervi6,ne sum se ebala az na 14,ne e moq gre6kata 4e si se perkal/a na tolkova ranna vuzrast!
    Az za purvi put go napravih tazi godina,t.e bqh na 18!
    I mi e ujasno protivno nqkakvi malki lapenca,bez opit i znaniq...ne 4e devstvenite imat opit,kakvato bqh az do skoro...prosto mi e kurvensko...
    Samo vijte broikata NA TEZI POD 15 I NA 15...EBASI KURVI4KITE MALKI!
    Vikahme na edno momi4e v kvartala,4e e kurva za6toto za 20st. dade na edin tur4in da i bara cicite...MA TQ RQPA DA QDE PRED TEZI SU6TESTVA,MISLE6TI SE ZA "QKI PI4KI" I OPRILI4AVA6TI SE NA GEROINI 4E SA SE E*ALI NA PO 13-14 GODINI!
    ZA MENE TOVA SA SI MAZNI MALKI KURVI4KI I TOLKOVA!!!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Цитирай Първоначално написано от >:(
    az bqh na 14
    Kvo se 4ervi6,ne sum se ebala az na 14,ne e moq gre6kata 4e si se perkal/a na tolkova ranna vuzrast!
    Az za purvi put go napravih tazi godina,t.e bqh na 18!
    I mi e ujasno protivno nqkakvi malki lapenca,bez opit i znaniq...ne 4e devstvenite imat opit,kakvato bqh az do skoro...prosto mi e kurvensko...
    Samo vijte broikata NA TEZI POD 15 I NA 15...EBASI KURVI4KITE MALKI!
    Vikahme na edno momi4e v kvartala,4e e k***a za6toto za 20st. dade na edin tur4in da i bara cicite...MA TQ RQPA DA QDE PRED TEZI SU6TESTVA,MISLE6TI SE ZA "QKI PI4KI" I OPRILI4AVA6TI SE NA GEROINI 4E SA SE E*ALI NA PO 13-14 GODINI!
    ZA MENE TOVA SA SI MAZNI MALKI KURVI4KI I TOLKOVA!!!!!!!!!!!!!
    Имаш пълното право

+1

Град
    София
    Така като ви слушам май повечето от вас не са виждали пишки/п*тки... видяла жабата, че подковават вола... - вашата работа същата
    Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?

Guest
    на 12 и косур месеца некаде.Еми кво мн готин пич бе6е!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си