- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви помогнете спешно
Предварително искам да се извиня ако темата не е за тук но нз за къде.Та значи проблема ми е следния:От няколко месеца насам цикала ми е мн нередовен и почти всеки месец ми идва по два пъти в началото и в края.Преди не ме болеше а сега много ме боли.Знаете ли на какжо може да се дължи това и как мога да го оправя защото скоро заминавам на море.На 15 съм и съм девствена.
Еми то си е нормално това...И на мене като ми дойде за първи път после около 1 година нищо не ме болеше, чак след това започнаха да ми се втвърдяват гърдите и да ме боли корема...А иначе ако се тревожиш за морето, иди на гинеколог да ти изпише хапчета за задържане на цикъла, пиеш ги когато не искаш да ти идва и 1 денс лед като ги спреш пак ти идва![]()
za 1123456789098765432 pat NIE NE SME GINEKOLOZI
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първо,защо не уточни от колко време имаш менструален цикълДо колкото знам са нужни около две години за да се регулира напълно и все пак е нормално в пубертета да не ти е напълно редовен,поради бущуващите хормони.Относно болката,ако е твърде силно,можеш да пиеш болкоуспокоителни или да се консултираш с лекар.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
awe hodi na ginekolog nai dobre![]()
Генеколог обезателно....доколкото знам ако болката е прекалено силна и продължителна се води някфа аномалия...Или просто болезнена менструация...Консултирай се с някой по-възрастен (по-умен) ...поне с майка си...ако не с генеколог....Успех
![]()
EEEEEEEEEEE TO MOJE LI TAKA-4AK SLAD 2-3 GODINI DA PO4NE DA TE BOLI. AI STIGA WEEEEE.
mi..ako iskash otidi na genekolog no po princip kam 18tata god pochva da ti idva redovno..do togava si pravi..kak da go kaja...kfoto si iska![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
awe spoxo we ei .to tva ot jegata![]()
da e naistina...hodi da ti kaje ginekolog kvo ti ima.....Първоначално написано от marina star
![]()
![]()
![]()
no bihme mogli da bademПървоначално написано от marina star
Неподходящ размер на снимка в подпис!