.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    super gadje
    Guest

Моля ви помогнете спешно

Предварително искам да се извиня ако темата не е за тук но нз за къде.Та значи проблема ми е следния:От няколко месеца насам цикала ми е мн нередовен и почти всеки месец ми идва по два пъти в началото и в края.Преди не ме болеше а сега много ме боли.Знаете ли на какжо може да се дължи това и как мога да го оправя защото скоро заминавам на море.На 15 съм и съм девствена.

Град
    At home...
    Еми то си е нормално това...И на мене като ми дойде за първи път после около 1 година нищо не ме болеше, чак след това започнаха да ми се втвърдяват гърдите и да ме боли корема...А иначе ако се тревожиш за морето, иди на гинеколог да ти изпише хапчета за задържане на цикъла, пиеш ги когато не искаш да ти идва и 1 денс лед като ги спреш пак ти идва

Супер фен
    za 1123456789098765432 pat NIE NE SME GINEKOLOZI
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Първо,защо не уточни от колко време имаш менструален цикъл До колкото знам са нужни около две години за да се регулира напълно и все пак е нормално в пубертета да не ти е напълно редовен,поради бущуващите хормони.Относно болката,ако е твърде силно,можеш да пиеш болкоуспокоителни или да се консултираш с лекар.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

awe hodi na ginekolog nai dobre

Генеколог обезателно....доколкото знам ако болката е прекалено силна и продължителна се води някфа аномалия...Или просто болезнена менструация...Консултирай се с някой по-възрастен (по-умен ) ...поне с майка си...ако не с генеколог....Успех

Guest

malka_sladka i brotalna f

EEEEEEEEEEE TO MOJE LI TAKA-4AK SLAD 2-3 GODINI DA PO4NE DA TE BOLI. AI STIGA WEEEEE.

mi..ako iskash otidi na genekolog no po princip kam 18tata god pochva da ti idva redovno..do togava si pravi..kak da go kaja...kfoto si iska
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

malka_sladka i brotalna r
    Guest
    awe spoxo we ei .to tva ot jegata

Цитирай Първоначално написано от marina star
    da e naistina...hodi da ti kaje ginekolog kvo ti ima.....

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    no bihme mogli da badem
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си