.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    mN mN TuJnO-GiRl4e
    Guest

mN mN TuJnO-GiRl4e

*.~*` *~* anaRial *.~*.`* blagodarq ti mnogo dosta mi pomogna mersi za super smisleniq si komentar mn mi pomogna blagodarq i na drugite koito se izkazaha po moq problem krai nemoga pove4e da misla za nego ne si zaslujava re6ih ve4e nemoga taka umiram ina4e... nqkoi drug da ima mnenie po vuprosa???

Ne se pritesnqvai, mila, shte namerish podhodqshtia chovek, samo trqbva da pochakash.. Uspeh!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

mN mN TuJnO-GiRl4e
    Guest

mN mN TuJnO-GiRl4e

otnovo blagodarq na si4ki (s mn malki izklu4eniq) koito pisaha po moita tema ms mn!!! nadqvam se v skoro vrem da go namerq!!!

Guest
    според мен добре си направила че не си му казала нищо.то и да беше му признала кво той харесва приятелката ти а най-много щяхте да се скарате.а пък и ти недей да се депресираш много.кво всеки е имал несподелена любов не е края на света мен ако питаш тва си е началото.честно казано не си и струва да плачеш.ще видиш че след време като си харесаш някой друг(и недей да си казваш че това няма да стане никога) ще го погледнеш онзи мухлио и ще си кажеш-ба аз колко съм била заблудена да го хареван и ще се смееш че някога си плакала за него.абе някви драмми...САМО НЕ СЕ ДЕПРЕСИРАЙ.не е първия не е и полследния идиот който ще си харесаш и за който ще плачеш.защото без драма живота е скучна комедия.

Град
    Terra incognita!
    Здравей,Мила!Недей да се сдухваш и плачеш заради някого,който не те забелязва!Щом не те харесва,не трябва да му сваляш звезди и той да се възгордява и да мисли,че ти ще направиш всичко,за да му угодиш,при положение,че той иска само да те разиграва!Пази достойнството си!Дори и нищо да не се получи между вас,той губи!Не се подценявай и омаловажавай!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

mN mN TuJnO-GiRl4e
    Guest

mN mN TuJnO-GiRl4e

ami mai ste pravi,ne az nqma da pla4a nito za nego nito za nqkoi drug koito ne me obi4a 6ot nqma mn smisul v samoto pla4ene... a ako go vidq az mislq da go podmina bez da mu obur6tma nikakvo vnimanie vie kak mislite???

Ще го забравиш, ако самата ти го искаш. Трябва да имаш много силна воля, за даго направиш. И може да си щастлива, че имаш такава приятелка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

cool&sick_f
    Guest
    spored men ne trqbva da go podminava6 kato puten znak.moje6 da go pozdravi6 savsem ravnody6no,vupreki 4e ne zaslujava i pozdrav.vse pak ako se napravi6 na 5 i polovina tova 6te te nakara da misli6 za nego o6te pove4e.aide kasmet sladyr4e i go zaebi oniq hah

mN mN TuJnO-GiRl4e
    Guest

mN mN TuJnO-GiRl4e

ami az mislq 4e iskam da go zabravq no nz dali 6te moga znam 4e 6te e mnogo trudno za6toto jiveem nablizo i e koFti nemgoa da si sedq u nas po cql den a sega na negovoto selo ima sbor ii utre svur6a i sig togava 6te si doide nz dali 6te go vidq no ako tova stane 6te razbera dali nai nakraq sma go zabravila a az mislq 4e SAM!!!dano

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си