- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много,много тъжно
pfff mn mi e kofti.az ne prosto si haresvam edno mom4e az napravo si se vlubih v nego ii nemoga da spra kolkoto i da go iskam tamun sam go zabravila i toi otnovo se poqvqva.istoriqta e slednata az si go haresvam ve4e naprao poludeh po nego i s edna priqtelka re6ihme 4e trqbva da si opitam kusmeta s nego no stana ujasno toi ze da haresva moita priqtelka koqto mejdudrugoto vaob6te ne go haresva nito kato 4ovek nito kato harakter i vun6nost samo 6ot mi e fr be6e s mene i mi kaza kakvoto i mi kazva az nqma da trugna s nego po 1000 pri4ini oki ama toi ne se otkazva i pred o4ite mi q svalq tq se qdosa i mu kaza:`vij zemi se ogledai naokolo i 6e nameri6 nqkoq koqto e luda po tebe sig sum 4e im takova momi4e`az bqh tam a toi kaza gledam gledam i ni6to nevijdam iskam teb a az togava 6tqh da umra mn mi b6e gadno i se opitvam da go zabravq i mislq 4e uspqh no me e strah 4e pak taka 6te se poqvi i si4ko 6te zapo4ne otna4alo toi dori ne me zabelqzva6e a az se pove4e poludqvah po nego plss daite mi nqkakuf suvet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()