.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 252
    Голям фен Аватара на Ice
    Категорично не съм.Сядам вечер само, и така ми е добре, даже понякога и вечер не сядам.Преди не можех да стана от ПЦ-то сега..не ми пука за него
    Everything happens for a reason..

a be moga da izdurja mn vreme bez komputar bez internet nemoga informaciq gluposti... mn ne6ta sledq i mi trqbvat ako 1 sedmica nqmam dostup do internet,sigurno 6te se poburkam no kato cqlo... ne bih kazal,4e sum pristrasten... ve4e ne minaloto lqto meko kazano bqh

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Мне, и аз не съм. Имало е дни, когато съм прекарвала по 10 часа пред ПиСи-то, имало е и такива, в които изобщо не съм сядала.

em,ne sam pristratena!ob6to vzeto zaradi skype!ma ako frs sa s men moge opr bez nego!
    :]

Град
    СофиЯ
    Аз честно казано не мога поне 5 - 6 дена най-много повече не!!

Da, opredeleno sam pristrastena kum pc-to ili po-skoro kam pesni4kite, koito si svalqm i neta. Makar, 4e kogato sam na more ne mi lipsva mnogo, za6toto tam si imam drugi zabavleniq i ne mi ostava vreme da mislq za pc-to.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Без мойто компче не мога...това ми е единствената връзка с приятелите вече /тъй като съм в чужбина/ и просто не си представям живота ми без това животно

4ak pristrastena ne moga i s nego moga i bez nego.e da kogato mi e sku4no i nqma kakvo da se pravi sqdam.kogato ne mi se spi (kato sega) moga da stoq i pove4e no poprinci mi stigat i 5 min

Е пристрастена е твърде пресилено да се каже.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Град
    Психиатрична болница..
    Не съм пристрастена, въпреки че седя доста време пред компютъра..Мога да изкарам и без него, обаче няма да е за дълъг период Времето минава бързо или бавно, в зависимост дали си прекарвам добре или не като вися..

Things will never be the same again

Ами,май съм от пристрастените и въобще не се гордея с това... Но вината си е моя все пак,сама го допуснах...Май трябва да се самопревъзпитам
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Град
    in the heart of the city
    Ami ne sym pristrastena .Naposleduk se zastoqh malko povechko po 2-3 chasa na den moje bi .Daje obmislqm da si postavq za cel da ne sqdam izobshto 1-2 meseca da vidim kak shte mi se otrazi na jivota .

I ROCK!!!!!

Град
    в един розов свят..
    Да, определено съм пристрастена към компютъра. Чрез него говоря и контактувам с приятели, разбираме се да излизаме и т.н. Но когато съм на почивка, било то море, планина, или в някой друг град, не ми лиспва, защото има какво да правя, има различни места и занимания, с които бих могла да оползотворя деня си, просто не ми достига време да мисля и за него.
    You`re frozen when your heart is not open..

За съжаление съм пристрастен...
    12 часа на ден не ми мърдат
    Мога да издържам и без компютър, зависи от ситуацията, но ако съм си вкъщи - САМО ПЦ-то МАЙНА =D> =D>

Град
    OUT OF SPACE
    ТО И ТВА МИ ОСТАВА ДА СЕ ПРИСТРАСТЯ И КЪМ КОМПА -НЕ СЪМ!

Град
    Изгубено
    пристрастен съм май май

a за въпроса мога ли без него .... да цял един ден ( преживявал съм го .. мнооо гадно )

мМм май съм пристрастена Мн обичам да стоя на пс-то и да си слушам музика А когато съм на море си намирам интернет зали и от там си чаткам с приятели

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    дам пристрастена съм .. но иначе само фртата могат да ме махнат от него

пристрастена съм

Фен
    Град
    BapHa
    as p1k ne s1m....

Без компютара немога да живея../и ако нямам нет..иначе за кфо ми е без нет/понеже живея на мурету/Бургас \/ \/ / и не ходя на море а на планина мн рядо се ходи ако ходим вземаме лап-топа.. Просто нз как ще издаржа без компютар..Супер пристрастена сам..МОга да издаржа от 1-3 дена повече едва ли..
    Мечтите са безкрайни..

Аз пък съм :P ама само когато има нет... падне ли изчезвам нанякъде то няа смисъл просто кат го няма чичо Гугъл да помага с домашните а и да си чатя
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Определно съм...

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Град
    Варна
    дам.. и то мн.. той е най добрият ми приятел..
    is my religion

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си