.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 252
    Поне осем часа прекарвам на компа. Най-добрия ми приятел е... хаха Иначе ако нямам нет може да издържа и да правя някакви други глупости, но ако знам, че имам нет, не може да се отделя от компа
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ми то е вредно да си пристрастен...ама аз съм от следобед ,до ве4ер съм пред компа...но ако има и по-интересни неща за вършене,освен него забравям,4е имам комп

Да .Преди няколко месеца компютъра ми се развали и се наложи да остана половин месец без него и ако не беше мп3 плеъра ми щях да се побъркам със сигурност.И мисля,че всички ние пристрасените трябва да се лекуваме,незнам как

По 18 часа на ден ако не е пристрастяване.

Ами то аз нямам време кога да се пристрастя,понеже се прибирам вкъщи само да ям и да спя.През другото време съм навън с приятели. \/

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Не, всъщност въобще не съм пристрастена... Компа си е развлечение, да, обаче аз винаги намирам какво друго да върша освен да кисна там и затова не се застоявам часове наред... Обикновено седя само за да слушам музика, чатя или да се ровя из нета...

Град
    НекЪде По ОблАцИте
    Не и с компютър и без пак ми е все тая все ще намеря с кво да се забавлявам иначе стоя на ден по 4-5 часа ..

Фен
    Град
    Интернационалист
    Не съм

Предполагам да защото често като седна уж за малко немога да се отлепя след това няколко часа

Град
    Пловдив
    Преди бях..сега не чак толкова..просто защото манията ми за чат ии ровене е нета отмина.. и сега просто проверявам неща,които са ми нужни (като инфо или просто за да се уговоря с някой приятел за излизане в скайп х_х)

Повече от фен
    Ми не бих казала...Обичам да седя, но чак пристрастена... Ако нямах компютър просто щях да прекарвам всяка свободна минута с приятелките си...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Не мисля, но нормално ли е като ходите до тоалетна или баня да взимате лаптопа с Вас?

Град
    In cRueL w0rLd ..
    ъмм не съм
    ~cLose t0 yoU~

Град
    София
    Не съм чак пристрастен, но компютъра наистина е важна част от ежедневието ми. И е нормално, имайки предвид времето, в което живеем - на компютъра учим, слушаме музика, гледаме филми, говорим си с приятели. Нормално е един тийн да е на компютъра си, когато не е навън. Ако съм на почивка няма на ми липсва компютъра (стига да не съм в планината, защото мразя там да ходя..), ако съм си в къщи и по някаква причина нямам комп, наистина мога да откача
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Не мисля че съм пристрастена към компютъра,а и не ми остава много време да седя пред него,но когато ми се отвори възмойност седя по 3-4 часа
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Чак за пристрастена не мога да кажа,но определено прекарвам доста време пред компа.Не бих избрала обаче компютъра пред разходка с приятели,каране на колело и просто разходка сред природата

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Чак за пристрастена не мога да кажа,но определено прекарвам доста време пред компа.Не бих избрала обаче компютъра пред разходка с приятели,каране на колело и просто разходка сред природата

+1

През ваканцията прекарвам доста време..но не съм пристрастен .
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

ами пристрастена не....мога да седя с 4асове на него но определено предпо4итам да съм навън.

Град
    Бургас
    Не съм пристрастена но когато си е при мен си залепвам за него и по неколко часа не го освобождавам
    OnLy God CaN Judge Me !

Guest
    само когато спя не съм пред РС-то... е по някой път излизам нягаде и това е... мисля, че съм пристрастен ? сериозно ли е това ?

дааааааааа пристрастена съм......не мога и ден без него......
    направо издивявам........даже май почти само компа ми е останал приятел........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ДАААА ПрисТрастена съм А когато няма нет се побърквам
    Make Some Noise ... ;]]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си