.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 252
    Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    чак пристрастена не... обаче винаги когато сам в нас съм на него... абе нз :Д
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    В момента съм пристрастен. Когато съм в България, не съм.

чак пристрастена не сам но когато сам си в къщи и компа е свободен съм на него но ако няма нет ми е много гадно

Определено!!! Пристрастен съм не толкожа към компа и игрите на него отколкото от интернета.Добре, че нямам по-голями братя или сестри.

пристрастена съм да...и за това ми се карат вкъщи на всеки 3 часа.. [/b]
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Към него НЕ!Но кам приятеля си ДА!Пък ние прекарваме мноооого време пред компютрите,затова....ако не беше той едва ли щях да го поглеждам Мина това време,в което не ставах от него

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    the Savage Garden
    не съм пристрастена към компютъра, просто всеки ден в програмата ми влиза да си проверявам пощите, да влизам тук там по форумчета(все пак тр да се комуникира с други хора), да послушам музика(това е когато имам време) и по 2-3 часа макс ми остават за скайп вечер :P

Да верно като съм пред компютъра времето минава мн бързо (за жалост )
    Иии... не ми е особено весело ако нямам нет, пък какво остава ако съм безкомп

пристрастена съм и още как по цял ден само пред компа седя ако нямам комп незнам какво бих правила

се ми е 1 дали ще седя или не !

И аз съм пристрастена към компютъра....най-вече към интернета,ама е проблем,че съм на ограничен достъп и като седя много на компа (което обикновено става през ваканцията,после известно време нямам интернет
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

мхм аз СЪМ пристрастена ! странно но толкова вече съм свикнала с тая комп че като изляза някаде ми е кофти че го няма мн седа пред него а се случва и като днес - НИЩО ДР САМО КОМП а пък за времето нз май наистина минава по бързо
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Определено съм пристрастен. Не виждам как бих живял без него. Аз правя всичко на компютъра - уча, чета, почивам си и съм ужасно зависим от него. Даже и специалността ми е такава, тоест бъдещето ми също е обвързано с компютър.
    i az sam taka.komputara e 4as ot jivota mi...hodih taq godina na more i edvam izdarjah sedmica bez nego..
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

100% ПРИСТРАСТЕНА!

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Е,нека и аз да отговоря на темичката си.И аз спадам към отбора на пристрастените.Знам,че това не е никак добре,но сама допуснах да се стигне до това положение.Като,се замисля и моето бъдеще е свързано пряко с компютър. :P

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Не бих казала, че съм пристрастена. През деня правя и много други неща освен да стоя пред компютъра. Просто си убивам времето когато нямам какво да правя. Мога без компютъра, но би ми било по-скучно.

сега наистина като се замисля съм даже по вече от пристрастена ... след даскало компаааааааа .. преди даскало компааааааа ! трябва да седна иначе няма да съм аз !!!!!!! вечер докато не тръгна да заспивам на бюрото не мърдам !!! Когато съм навън ми е по лесно , но приберали сеееееее натискам копчето и не мърдам !!!! Тая зима като ходих ме на планина ииииииииии направо изкуках !!!!! Ходих през 5 минути до копютърни залии да си проверя тва онова ... !!!!! ако можех бих се превъплатила в компютърррр , много кеф ще ми бъде ...
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

mai da
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Пристрастена съм, но все пак не мога да стоя повече от 3 - 4 часа на ден. Нямам време...
    А цяло лято съм без компютър, но да си призная: не ми липсва. Обичам да се срещам с хора, не да си чатим или говорим по телефона.

Ооо да ... определеноо ... а ако няма нет си умирам ...

Аз съм трагичен случай Стана ли, вкючвам компютъра, след това го оставам на "режим готовност" докато съм на училище, прибера ли се веднага "събуждам" компютъра, дори и да съм си повтаряла през целия път към къщи, че няма да го "събудя" веднага. Това ми е като навик. Щом се прибера, веднага се запътвам да го включа/събудя. Стига да има интернет. Последния път, когато бях забравила да си платя интернета, се разплаках, защото нямаше интернет Аз съм трагичен случай просто По-лесно е, когато съм навън, защото тогава нямам време да мисля за него, защото съм с приятели и ми е забавно. Но стане ли ми скучно и нямам ли компютър наблизо мога да се разрева като нищо За това гледам да не ми става скучно Като съм на село също ми е скучно и само си мисля за компютър. Но, за да не мисля за него, си играя на телефона Така го замествам за кратко, колкото докато се прибера Издържала съм най-много 1 ден без компютър, когато беше на ремонт и цял ден седях и ми се насълзяваха очите. Както казах - аз съм трагичен случай

Да, за съжаление съм пристрастена..Миналото лято бях за 2 седмици на море, и две седмици на село, и едвам изтраях.Случвало ми се е да ставам в 6 часа за да съм на РС - то... Абе ужас, ако наще ми спрат нета няма да е живот...

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    не се чувствам пристрастена,но редовно си вися на компа по 2-3...понякога и по 4 часа.Наистина времето минава по-бързо като правиш нещо приятно,като например за мен компа!
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си