- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пристрастени ли сте към компютъра
Определено не съм пристрастен. Дори бих казал времето ми минава супер бавно на компа, но понякога просто няма какво друго да се прави. Обаче, за сметка на това, преди около година прекарвах много време пред компютъра. Веднъж играх 16 часа (WoW) ама тогава бях multi-зарибен. <- И се гордея с личния си рекорд.
Извод: ако сте на 12-13г. и ви се стои пред компютъра, правете го колкото време искате, за да ви омръзне по-бързо и после да започнете да се занимавате с други дейности. + това на тая възраст е по-добре да си в нет-а отколкото да си играеш на ръгни чушки в боба.
[quote="MishitoOo"]сега наистина като се замисля съм даже по вече от пристрастена ...![]()
![]()
след даскало компаааааааа .. преди даскало компааааааа !
![]()
![]()
трябва да седна иначе няма да съм аз !!!!!!! вечер докато не тръгна да заспивам на бюрото не мърдам
![]()
![]()
!!! Когато съм навън ми е по лесно , но приберали сеееееее натискам копчето и не мърдам
![]()
![]()
![]()
!!!! Тая зима като ходих ме на
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Еми ако ми го спрат...след 1-2 седмици вече няма да ми пука...ОБАЧЕ няма да го направят,защото и на майка ми й трябва нета...
:P хехе.Аз без да я моля,дори нищо не й казвам...Тя ми го плаща!
![]()
Да - заради това и го мразя!Понякога няма какво да правя и пак сядам... И си намирам...
![]()
Не по принцип сядам,ако си нямам работа използвам го за 3 неща-да початя с приятел,да изтегла филм/песен и да пиша тук.Предпочитам реалния свят в пъти повече от виртуалния.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
определено не![]()
Определено съм пристрастен
Пристрастен.. хмм малко ми е трудно да отговоря . Преди бях определено, отделях минимум по 7/8 часа пред него, които прекарвах в к'ви ли не глупости ( Чатове/игри/музика/филми и к'во ли не.. дори съм седял к'ъм 1 час слушайки нек'ва музика и си тракам по десктопа.. а т'ва си е нелепо, както и да е ) . Мога да кажа че след като се зарибих по танците го зарязах определено.. на сегашно време отделям по 1 максимум 2 часа на ден.
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
не. сядам само от време на време да погледна кво става тук-там и се махам
:P Ооооо, да и то многооооооооооо! :P
Да! Мразя и него и себе си за това... >:[
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Може да се каже...Когато съм във нас през цялото време съм пред компютара освен ако не хапвам или ми се доходи до тоалетна....Иначе като съм навън , не мисля за компютара...Защото знам ,че като се прибера той ще е там.
![]()
Силно пристрастена съм
![]()
![]()
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
многоооооо![]()
![]()
обичам си го
еее се пак не мойе само на него де
![]()
Скоро ще ми трябват очила, заради това че стоя мноого пред компа![]()
Ходих на лекар за очите.. каза ми 1-2 часа максимум за тв и комп......тея са луди!
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Не съм пристрастена,използвам го главно вечерта![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Не съм пристрастен. Лятото примерно докато работих не съм видял PC и за 5 минути...
The Spark
Не искам да го признавам, но все някога трябва да го направя. Дори и да не забелязвам, знам - ПРИСТРАСТЕНА СЪМ към компа![]()
дори напоследък почнах да си имам проблеми с босс-а (тато) заради Киро - компа ми
![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
az mai sym pristrastena...nz.Ponqkoga izob6to ne sedam ma ako sedna i posle ne moa da stana![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!