- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пристрастени ли сте към компютъра
Да може да се кажи стоя много време пред компа и когато не съм в къщи а съм на др място където няма комп ми е малко тъпо но съм стояла около 2 месеца без комп, така че свиква се поне при мен
Определено съм пристрастена. Не виждам как бих живяла без него. Аз правя всичко на компютъра - уча, чета, почивам си и съм ужасно зависима от него.
НАПЪЛНО без компютар може да се умре![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Да, пристрастена съм, когато съм във ваканция прекарвам средно по 8 часа на ден..
Mмм,чак да не мога да живея без него.По принцип сядам на компа за по час и половина вечер,щото с тва даскало.Кофти е да нямам нет,щото тогава кво правя на тоя комп,освен да слушам музика.С 1 дума...заема важна част от живота ми![]()
senza te la vita e' dolore...
Не се смятам за пристрастен, когато съм на село или на почивка изобщо мога да издържа без компютъра, просто си нося плеъра навсякъде с мен. Иначе не е хубаво без комп, едно такова скучно. А и тъй като играе ролята на телевизор става още по-гадно![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Еми почти всяка минута,когато съм си в къщи,аз прекарвам пред компютъра ... дали съм пристрастена?Даааааааа
![]()
Ами пристрастен не бих казал,ама когато съм си в къщи съм постоянно на него иначе мога и без него стига да имам някакво друго занимание
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
Не. Само когато няма какво да правя или не ми се излиза съм пред PC-то.
Май да...![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
amii moje da se kaje .. no se e sluchvalo sama da ne iskam da si plashtam net`a za da imam poveche vrem za ucheneili puk da izlizam inache kat sedna po cql den ne stavam za koeto spr mnogo se draznq .. ama
![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
За съжаление, да.
Почти през цялото време, докато съм си вкъщи, компа е включен. Е, не ми служи само за развлечение деНапълно задължителен си е, но като започна да се ровя в нета, времето отлита толкова безвъзвратно бързо... Даже някой път се стяскам като видя колко е часа. Иначе съм сигурна, че и без него мога да живея, но... само ако се наложи
![]()
"МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
пЛаЧеШ."
Нее..само когато съм болна сядам..И вечерта..Ако не съм изморена де
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Ами май съм пристрастена и да като съм на компа имам чувството,че времето минава много бързо.Но като ходя на село,на море и т.н. издържам без компютър,е малко ми е мъчноде ама все пак издържам.
![]()
na4i vra6tam se ot daskalo i pervo vlizam s obuvki mqtam 4antata preska4am taboretkata i vklu4vam kompa vadete si izvodite pak kat sedna 2-3 4asa minimum![]()
Първоначално написано от Котарана
Lof YAaA..!
Не,седя на компа като нямам друга работа,не ми е проблем ако не мога да седна за някакъв период от време![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
mi az ne mislq,4e sam ba6 pak pristrastena,sqdam na kompa,samo,kogato nqam,ko da praq,ina4e prez drugoto vr sa kefq na givota![]()
Не,не съм.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....