.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 252
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Определено НЕ ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Да може да се кажи стоя много време пред компа и когато не съм в къщи а съм на др място където няма комп ми е малко тъпо но съм стояла около 2 месеца без комп, така че свиква се поне при мен

Определено съм пристрастена. Не виждам как бих живяла без него. Аз правя всичко на компютъра - уча, чета, почивам си и съм ужасно зависима от него.

НАПЪЛНО без компютар може да се умре
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Да, пристрастена съм, когато съм във ваканция прекарвам средно по 8 часа на ден..

Mмм,чак да не мога да живея без него.По принцип сядам на компа за по час и половина вечер,щото с тва даскало.Кофти е да нямам нет,щото тогава кво правя на тоя комп,освен да слушам музика.С 1 дума...заема важна част от живота ми
    senza te la vita e' dolore...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Не се смятам за пристрастен, когато съм на село или на почивка изобщо мога да издържа без компютъра, просто си нося плеъра навсякъде с мен. Иначе не е хубаво без комп, едно такова скучно. А и тъй като играе ролята на телевизор става още по-гадно
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Еми почти всяка минута,когато съм си в къщи,аз прекарвам пред компютъра ... дали съм пристрастена? Даааааааа

Град
    Plovdiv
    Ами пристрастен не бих казал,ама когато съм си в къщи съм постоянно на него иначе мога и без него стига да имам някакво друго занимание
    Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.

Не. Само когато няма какво да правя или не ми се излиза съм пред PC-то.

Май да...
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

amii moje da se kaje .. no se e sluchvalo sama da ne iskam da si plashtam net`a za da imam poveche vrem za uchene ili puk da izlizam inache kat sedna po cql den ne stavam za koeto spr mnogo se draznq .. ama
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

За съжаление, да.
    Почти през цялото време, докато съм си вкъщи, компа е включен. Е, не ми служи само за развлечение де Напълно задължителен си е, но като започна да се ровя в нета, времето отлита толкова безвъзвратно бързо... Даже някой път се стяскам като видя колко е часа. Иначе съм сигурна, че и без него мога да живея, но... само ако се наложи
    "МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
    гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
    пЛаЧеШ."

Пристратен съм и искам да го откажа ама е трудно .

Град
    По света и у нас :)
    Даааа
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Голям фен Аватара на Chery
    Да

Град
    холандияя
    Нее..само когато съм болна сядам..И вечерта..Ако не съм изморена де
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Ами май съм пристрастена и да като съм на компа имам чувството,че времето минава много бързо.Но като ходя на село,на море и т.н. издържам без компютър,е малко ми е мъчно де ама все пак издържам.

na4i vra6tam se ot daskalo i pervo vlizam s obuvki mqtam 4antata preska4am taboretkata i vklu4vam kompa vadete si izvodite pak kat sedna 2-3 4asa minimum

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Определено съм пристрастена към компютъра ми и то до такава степен, че примерно ако няма нет се побърквам...
    Lof YAaA..!

Не,седя на компа като нямам друга работа,не ми е проблем ако не мога да седна за някакъв период от време
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mi az ne mislq,4e sam ba6 pak pristrastena,sqdam na kompa,samo,kogato nqam,ko da praq,ina4e prez drugoto vr sa kefq na givota

Град
    Da Projects
    Не,не съм.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Мега фен Аватара на Spider4eto
    да

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Определено съм пристрастена към компютъра ми и то до такава степен, че примерно ако няма нет се побърквам...
    \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си