.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 252
    Супер фен
    Да,струва ми се че като съм пред него времето наистина минава много бързо,но определено не съм пристрастен към компютъра си и мога да прекарам дълги периоди без него

Ами прекарвам доста време на компа ама почнах повечко да излизам навън и да гледам филми на DVD-то, често стават 10 часа, ама не ми липсва когато съм на село или на море.

Пристрастена. Ако не стоя на компа мога и нервно разстройство да получа Дразня се някой като припари до него, ако няма интернет имам чувството че ще полудея.. Но ко съм на море или някъде с приятели не ми липсва. Просто ми е такъв навик, че го включвам дори преди да си измия зъбите.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Супер фен
    Град
    България
    Пристрастен към компютъра не ,но към Skype малее! Сега даже един приятел ще ми сменя паролата в skype ,защото не мога без него!Супер съм зарибен Ще стоя без него 2-3 месеца и да видя !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Miami
    аЗ без комп съм издържала най мноо един ден не моа без него

Преди бях много пристрастена към компа ама ся не толкоз По малко стоя а ма седна ли не моиш ма дигнеш от там

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Само ако нямам какво друго да правя. Например тази година си счупих крака и не бях излизала 1 месец и единия ден нямах нет и щях да се побъркам...
    Иначе мога и без него, но определено повече ми харесва с него, защото релаксирам. За съжаление времето като седна на компа минава мн бързо!

Обичам да вися ня компа,но не съм пристрастена.Понякога даже ми писва и си търся други занимания..
    When You Live Forever,What Do You Live For??

преди бях но вече не

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Daaaa Kum PC ,kum tv (
    ~Remember,remember...25th of November~

Ами да....за съжеление не седна ли ден на компа откачам....

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    Скитосвам по улиците
    Неможе да се каже пристрастена,защото повече от 3-4 месеца компютърът ми беше развален.В началото усещах липсата му доста,но постепенно свикнах и накрая дори не ми правеше впечетление,че нямам...Еее по много седя де,но не съм пристрастена
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Не съм пристрастена,определено мога да живея и без него :P .Предпочитам да изляза с приятелки,да почета книжка или да се занимавам със спорт вместо да седя на PC-то .

Без комп не мога! Преди време се наложи... 2 седмици без него бях. Казаха ми че приличам на наркоман. Беше ми супер нервно и тъпо и дори играх Марио на телевизионната игра (тва го смятам за супер отчаяна постъпка)

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Тц, не съм. Даже ми е мн яко когато нямам интернет- чувствам се като откъсната от света и никой не ми досажда. Обикновено го използвам само, когато ми е супер мега хипер скучно и от нямане каква да правя се ровя безцелно из нета, или когато уча.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Не съм пристрастен,определено мога да живея и без него

Ами може да се каже, че съм пристрастен. Някак си изпитвам нужда да седна поне за 2 часа на ден, защото искам да си прегледам форуми, пощи, скайпове, игри и т.н.

Супер фен
    Хмм ми мога без компютъра си,но някой път се чувствам странно,ако го няма.Миналото лято 1 месец бях без интернет и не седях на компа изобщо и не ми липсваше толкова.Ако има какво друго да правя - не ми е нужен компютър.
    Обичам те <3 !!!

emi da ne moga da jiveq bez nego vapreki 4e kato sam na more 4e 4yda sama na sebe si kak izdarjam
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Голям фен
    Определено не съм пристрастена ......Мога и без комп,обаче като ходим на море си вземам лаптопа,за да гледам филмчета и за музика ....не за друго

Амии много ми е приятно на компа но не мога да кажа че съм пристрастена, ако има с какво друго да се занимавам въобще нема да усета че ми липства

Даааааааааааа

Re: Пристрастени ли сте към компютъра

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравейте.Пускането на настоящата тема,беше провокирано в мен съблюдавайки отговорите по темата на gabrielka@a,свързана с това,колко време прекарвате в интернет.Е моя въпрос е следния-чувствате ли се пристрастени към компютъра и можете ли да живеете даден период без него.На пример,ако сте на село,на море,планина,абе с 2 думи,ако не сте си у дома.Също така не ви ли се струва,че като се пред компа времето,минава доста по-бързо от обикновено.Е,очаквам и вашето мнение по въпроса.
    За съжаление аз съм просто пристрастена .... откачам ако немога да седна .... и нз ся след някоя друга седмица съм на лагер и незнам как ще изкарам цели 10 дена без компа и определено времето минава доста бързо когато съм на компа
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

за жалост съм.
    след цял ден скитосване вместо да вечерям на маса като човек, ям на пцто.
    хаха.
    да, излизам, имам социален живот, не съм чатърка.
    ама компа си ми е нещо като.. не знам, мисля че пак е един вид пристрастяване.. : s

не е много добре така ама кво да се прави.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си