- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пристрастени ли сте към компютъра
Мога да изкарам без комп,което значи,че не съм пристрастена..и да времето минава много бързо..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Определено времето минава като чели два пъти по-бързо ... ето например тази вечер ~ седнах в 12 ,, * вече е 3:30 .. а имам чувството ,, * че е минал едва час ..
Относно другото ,, * не мисля ,, че чак съм пристрастена // но обожавам да прекарвам времето си вечер пред компа ... естествено през деня е по-хубаво навънка ,, * ноо ми е много забавно да си ровичкам във форумчета .. сайтове за запознанства и т.н!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
ами като отида някъде не ми липсва чесно ама иначе тая история с времето е вярна аз гледам на секи 1 час на компа да ставам за 30 минути ама то пък баси 1 час минава супер бързо![]()
in defense of our dreams...
До това лято бях пристрастен към компютъра, но сега съм пристрастен към други работи :P . Не съм играл компютърни игри от близо 3 месеца. По рано прекарвах по 3-4 часа нонстоп играейки разни ммота...
Сега интернет ползвам по 2-3 часа на ден. ( Форумчета, Скайп, Музика)
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Не съм пристрастена!Да,вярно е че времето минава много по-бързо на компютъраиначе,као съм в хубава компания или съм на моренце изобщо забравям за съществуването на компютрите
![]()
![]()
може да се каже![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
ами попринцип мога без него...но просто с него скуката минава по-бързо..а иначе когато съм с компания и се забавлявам .... дори забравям за него![]()
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
За пристастена не съм...работата ми е такава че по цял ден съм пред компютъра и в повечето време се ровя в нета за не скучая,обаче ако си отида на село,не се и сещам да компютър,ако съм на море или където и да е пак...общо взето го използвам когато ми е скучни и трябва да оплътня времето си с нещо.
Не, стоя пред компютъра, когато нямам какво да правя. Предпочитам да изляза някъде или дори да гледам тв.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
да..
просто без компютър не знам как ще живея..няква зависима съм от него,май май,УЖАСНО Е!![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Пристрастена съм... май. Когато съм си в града и по някаква причина не мога да се добера до компютър, меко казано изкрейзвам.
Ако отида да планина, море, хижа или каквото и да е друго място, на което мога да се запознавам с нови хора, да се забавлявам и тн... не ми прави впечатление, но в противен случай...
И, да, определено времето пред компютъра минава по-бързо от обикновено.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не съм.Има много по-яки неща които мога да правя.Но в дни като днес когато е дъждовно и повечето ми приятели спят/на именни дни.. (заети са) сядам пред компа да губя времето ..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да определено съм..наскоро се развали и около 2 седмици трябваше да съм без комп.Не питайте какво правих-пощурях![]()
Ии да времето лети като съм на компа![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Привързана "да", но чак пристрастена" не"
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Определено мога без компютър,дори често когато ходя на почивка изключвам телефона си,защото имам нужда от почивка наистина!
Мога и без него.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Пристрастен, едва ли. Като се наложи, карам без комп. Въпросът е, че не ми се налага. Всеки ден си работя по разни проекти (програмиране) и смятам да се занимавам с това и в бъдеще (макар, че познати програмисти се оплакват от сериозни болки в гърба
). Почти винаги когато не съм в къщи и лаптопа е с мен и не, не говоря като изляза на кафе, но когато съм на почивка, екскурзия с преспиване и т.н., а също много често и в учлище.
Като цяло си мисля, че няма да имам проблем ако искам да съм без компютър...
Lexynnka
Достатъчно. Мисля, че преди бях по зарибена, но по едно време ми се развали компа за 3 месеца и изкарах без него. Преди не спах почти, не учих, от 24 часа сигурно 15 бяха пред компютъра. Сега вече мога да издържа без него. Сядам да си науча като хората, спя и така, за което се радвам![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ъъъм.. всеки пристрастен би казал, че не е.. ама на мене ми дайте безкрайни батерии и една голяма мп3ка, аз слушалки имам.. хубаво време, колело и компютър мога да не виждам/чувам/пипвам с дни... просто нямам избор и седя у нас![]()
не
реша ли да не седя на него просто го правя
напоследък го ползвам само за скайп , да говоря нещо с някого и чат пат форум и ферма..![]()