- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целуване - уроци...
има ли некъде уроци по целуване да ми покажете ?
Защо са ти?Да не ти предстои първата целувка?![]()
Споко срама е малко, болка няма...давай и да не ти пука...никой няма да те зареже защото не можеш да се целуваш...с уроци не става трябва да се пробва![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
пичове и пички помолих ви ако имате урок не ми се слуша морал и съвети...и откъде знаете за кво ми е ...
Така еПървоначално написано от Quasar
Абе.. хахах....е в zazz.bg има разни клипчета на целуващи се хора..
LaraFairie Photography ...
Намерих но няма да ти дам линк щот си неблагодарно и мъзлеливо копеле намери си ги сам или самичка нее толкова трудно !FUCK!
Няма такива работи.
Когато дойде времето да се целуваш тогава се учиш.
А ти като толкова искаш що не използваш едно много важно открите-гугъл се казва.Ако си поне малко по-възпитан и т.н. ще изчетеш "лекцията" и ще помолиш пак.От мене помощ идиоти като тебе не получаватПървоначално написано от asdasdsad
![]()
много е прав даже..Помоли ви за нещо и вие: "ако не опиташ....не се срамувай..." Евалата пич..
http://kamasutra.hit.bg/bulgarian/index.htm
тука има описание, но няма клипове..не мисля че има клипове...
Иди про съседката, тя ще научи![]()
... k33p w@lkinG ...
nqma nujda ot uroci..tova si idva otvatre..trqbva samo da se otpusnesh![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Abe pi4 ne ti trqbvat nikakvi yroci za celyvane dopri 2-3 dena i az tarsih.vsi4ko si idva ot samosebe si i si4ko she e nared povqrvai mi.az det mn se pretesnqvah che nemoga da se celuvam ili nekvi glypavi kompleksi momichety mi kaza che se celyvam neveroqtno....gore glavata![]()
Мда само гледай първите няколко пъти да е далеч от хора (най хубу в някой парк) щото е кумично...поне при повечето
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Primer:sasedkata otlqvo lelq Ginka-67 godini,sasedkata otdolu baba Cecka-72 godini,sased otgore-56 godini,sased otlqvo horata mu kazvat Iv4o ama az nz kakvo eПървоначално написано от young_rich_famous
![]()
P.S.sasedite ne sa re6enieto da idi v discoteka s piqni macki te ne se oplakvat
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da, mejdu drugoto i az sam na mnenie che parviq pyt e nai lesno s nqkoi koito ne poznavash i e prosto zabivka..hem shte se nauchish, hem 99% nqma da vidish tozi chovek 2ri pyt![]()
hahahah predniq komentar me razbi, se edno 4oveka nqma da iska pove4e da go vidi
btw, imam o6te edna ideq, susedkite i zabivkite moje i da ne svur6at rabota, no moje6 da pomili6 nqkoi tvoi priqtel da te nau4i (moje i priqtelka, no po-dobre priqtel)
uroci ima v site-a, ama qvno i tam te e murzqlo da pogledne6
има една книга "уроци по целуване" на Луис Ренисън прочети я наистина е много интересна и забавнаот нея ще научиш нещичко за
![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно че те обичам ужасно!
nqmah predvid tova a che v diskotekite kato stane neshto, v povecheto sluchai, si ostava tam...![]()
![]()
![]()
Но в дискотеките няма бебета.Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
Ама че сте глупави.
kfi bebeta be...kakto i da e...
HaXah....za mene tva dali moje6 ili nemoje6 da se celuva6 sa palni gluposti vseki si ima stil na celuvane i nqkoi ne haresvat stila na polovinkata si ili ne6to takova ama kvo da se prai....
I povqrvai mi i az sam se 4uvstvala taka ama razbrah 4e nqma smisal i posle si doide vremeto za vsi4ko
a ina4e ideqta za celuvaneto v diskotekata s nepoznat(a) e mn dobro mqsto za parvi pat :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хех..ми то няма уроци![]()