.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

въпрос главно към момчетата

здравейте
    искам да питам момчетата, как се държат когато видат момичето, което харесват
    и най-вече ако им става срам какво започват да правят
    мерси предварително

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Правя така:

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Правя така:
    Недей да се фукаш и да демонстрираш висш пилотаж
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Държат се сковано и изкувствено..
    Бъдете естествени!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Бъдете естествени!
    Точно така !
    Ей кат мен

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Бъдете естествени!
    Точно така !
    Ей кат мен
    подкрепям мненията и на двама ви
    непознатият като че ли е най-точен понеже дава и снимков материал
    другите какво мислят по въпроса

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Зависи дали преди това сте имали контакт в Скайп

Цитирай Първоначално написано от adrenal1n
    Зависи дали преди това сте имали контакт в Скайп

емиии мене поне ми става хубаво в смисъл много смешно и такива работи!! от мене поздрави и много успех с гажетата

Цитирай Първоначално написано от KY4KARNIKA
    емиии мене поне ми става хубаво в смисъл много смешно и такива работи!! от мене поздрави и много успех с гажетата
    хехе мерси

тук подтекстово разчитам вечния въпрос: "И той ли ме харесва?????"
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    тук подтекстово разчитам вечния въпрос: "И той ли ме харесва?????"

Най-ясно ще ти стане,ако го попиташ..
    Бъди искрена,момчетата харесват това у момичетата... : ))
    И бъди пряма,но не прекалено,защото може пък да го уплашиш
    Че те и бъзльовци си падат
    Предполагам за да го харесаш,го познаваш,тъй че действай по най-подходящия за теб начин спрям него
    Успех... : )

много е лошо, когато момчето го е срам, защото в един момент си сигурна, че те харесва, а в другия се чувстваш невидима за него и започваш да се чудиш дали наистина го е срам.. ужас ужас
    But I am never beaten
    Broken not defeated,

много е лошо, когато момчето го е срам, защото в един момент си сигурна, че те харесва, а в другия се чувстваш невидима за него и започваш да се чудиш дали наистина го е срам.. ужас ужас
    точно поради такъв срам загубих момичето в което бях невъобразимо лудо влюбен просто като я видя изтръпвах но тя постоянно я усещах че мисли такива филми и тя реши и ми вика немисля че ще ни е хубаво заедн облаблабал и един вид ме остави затова момчета опитаите се да се отпуснете защото с прекаленото внимание и глупавия срам аз изгубих момичето което още обичам стискам палци никои да не загуби момичето кеото обича поради такава глупава причина
    Life is simple we make choices and never look back.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Ам обикновено спичам много и ми личи от километри ,че я харесвам .
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Супер фен Аватара на fenasf
    еми обикновено си взимам шише вода и като ме види си намокрям цялата тениска, а ако нямам вода направо си я разкъсвам...после отивам при момичето и започвам да й правя смучка като междувременно вкарвам ръцете си под блузата й - след това я събличам, повдигам я, обгръщам краката й около кръста си и я обладавам прав. Лашкам я докато най-после свърши, повтарям упражнението с 2-3 от приятелките й, после се връщам на нея и след като свърша стоя пет минути събут докато ми омекне достатъчно, за да влезе в дънките. Ако момичето е в съзнание я питам за скайпа й.

ем нз някво такова не знам кво точно да правя
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    еми обикновено си взимам шише вода и като ме види си намокрям цялата тениска, а ако нямам вода направо си я разкъсвам...после отивам при момичето и започвам да й правя смучка като междувременно вкарвам ръцете си под блузата й - след това я събличам, повдигам я, обгръщам краката й около кръста си и я обладавам прав. Лашкам я докато най-после свърши, повтарям упражнението с 2-3 от приятелките й, после се връщам на нея и след като свърша стоя пет минути събут докато ми омекне достатъчно, за да влезе в дънките. Ако момичето е в съзнание я питам за скайпа й.

ем нз някво такова не знам кво точно да правя
    But I am never beaten
    Broken not defeated,

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Предполагам за да го харесаш,го познаваш,тъй че действай по най-подходящия за теб начин спрям него
    да,да,харесвало се на момчетата като си пряма-гулости на търкалета..оставете ги,че постоянно си говорят как искат ние да поемем нещата в свои ръце и да направим първата крачка...най-тъпото е,че като едно момиче направи точно това те него оценяват,а бягат кат попарени...така че в никакъв случай не си късай квитанцията като му кажеш
    сприятели се с него и от дума на дума,от излизана на излизане и ако си паснете по характери-всичко ще си дойде на мястото

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    да,да,харесвало се на момчетата като си пряма-гулости на търкалета..оставете ги,че постоянно си говорят как искат ние да поемем нещата в свои ръце и да направим първата крачка...най-тъпото е,че като едно момиче направи точно това те него оценяват,а бягат кат попарени...така че в никакъв случай не си късай квитанцията като му кажеш
    сприятели се с него и от дума на дума,от излизана на излизане и ако си паснете по характери-всичко ще си дойде на мястото
    lipsvashh_mi права си, че бягат като попарени, защо защо..????? не я разбирам мъжката природа
    KimBerLy не ми е удобно да ида да го питам, не го познавам толко добре

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мъжката логика е лесна-срам ме е да си направя нещата сам,пък и нека мацката малко да се потруди...ама като види,че мацката има някакви по-сериозни намерения и показва по някакъв начин чувствата,т.е. нещата стават сериозни се плашат...повечето мъже обичат да са волни птички както се казва,а една връзка малко или много променя границите на свободата на някой

мъжката логика е лесна-срам ме е да си направя нещата сам,пък и нека мацката малко да се потруди...ама като види,че мацката има някакви по-сериозни намерения и показва по някакъв начин чувствата,т.е. нещата стават сериозни се плашат...повечето мъже обичат да са волни птички както се казва,а една връзка малко или много променя границите на свободата на някой
    нещо такова се случва с мен ..
    But I am never beaten
    Broken not defeated,

Винаги когат съм бил в компанията на момиче, коет' ми харесва я гледам постоянно и не ми остава време да помисля как да се държа

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от дЪнката
    lipsvashh_mi права си, че бягат като попарени, защо защо..????? не я разбирам мъжката природа
    KimBerLy не ми е удобно да ида да го питам, не го познавам толко добре
    аз съм мъжко брях... ся ще ви кажа що "бягат кат попарени"-бягат защото не ви харесват... то всички са така,като не ги кефи някой бягат... Както са казали хората, куче от салам не бяга! Така че ако му е хубу с тебе няма да подпали джапанката !
    Еми как да се държа с едно момиче,което харесвам... естествено то дори си проличава...
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: въпрос главно към момчетата

Цитирай Първоначално написано от дЪнката
    здравейте
    искам да питам момчетата, как се държат когато видат момичето, което харесват
    и най-вече ако им става срам какво започват да правят
    мерси предварително
    държа се като идиот... вдървявам се (представка В, не НА )... след няколко срещи всичко е 6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си