- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос главно към момчетата
здравейте
искам да питам момчетата, как се държат когато видат момичето, което харесват
и най-вече ако им става срам какво започват да правят
мерси предварително![]()
Недей да се фукаш и да демонстрираш висш пилотажПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Държат се сковано и изкувствено..
Бъдете естествени!
Точно така !Първоначално написано от ItalianMafia
Ей кат мен![]()
![]()
подкрепям мненията и на двама виПървоначално написано от NeZaPoznat
непознатият като че ли е най-точен понеже дава и снимков материал![]()
другите какво мислят по въпроса![]()
Първоначално написано от adrenal1n
![]()
емиии мене поне ми става хубаво в смисъл много смешно и такива работи!! от мене поздрави и много успех с гажетата![]()
хехе мерсиПървоначално написано от KY4KARNIKA
![]()
тук подтекстово разчитам вечния въпрос: "И той ли ме харесва?????"![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Първоначално написано от evi_vd
![]()
Най-ясно ще ти стане,ако го попиташ..
Бъди искрена,момчетата харесват това у момичетата... : ))
И бъди пряма,но не прекалено,защото може пък да го уплашиш![]()
Че те и бъзльовци си падат![]()
Предполагам за да го харесаш,го познаваш,тъй че действай по най-подходящия за теб начин спрям него![]()
Успех... : )
много е лошо, когато момчето го е срам, защото в един момент си сигурна, че те харесва, а в другия се чувстваш невидима за негои започваш да се чудиш дали наистина го е срам.. ужас ужас
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
точно поради такъв срам загубих момичето в което бях невъобразимо лудо влюбен просто като я видя изтръпвах но тя постоянно я усещах че мисли такива филми и тя реши и ми вика немисля че ще ни е хубаво заедн облаблабал и един вид ме остави затова момчета опитаите се да се отпуснете защото с прекаленото внимание и глупавия срам аз изгубих момичето което още обичам стискам палци никои да не загуби момичето кеото обича поради такава глупава причинамного е лошо, когато момчето го е срам, защото в един момент си сигурна, че те харесва, а в другия се чувстваш невидима за него и започваш да се чудиш дали наистина го е срам.. ужас ужас
Life is simple we make choices and never look back.
Ам обикновено спичам много и ми личи от километри ,че я харесвам .![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
еми обикновено си взимам шише вода и като ме види си намокрям цялата тениска, а ако нямам вода направо си я разкъсвам...после отивам при момичето и започвам да й правя смучка като междувременно вкарвам ръцете си под блузата й - след това я събличам, повдигам я, обгръщам краката й около кръста си и я обладавам прав. Лашкам я докато най-после свърши, повтарям упражнението с 2-3 от приятелките й, после се връщам на нея и след като свърша стоя пет минути събут докато ми омекне достатъчно, за да влезе в дънките. Ако момичето е в съзнание я питам за скайпа й.
ем нз някво такова не знам кво точно да правя![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
да,да,харесвало се на момчетата като си пряма-гулости на търкалета..оставете ги,че постоянно си говорят как искат ние да поемем нещата в свои ръце и да направим първата крачка...най-тъпото е,че като едно момиче направи точно това те него оценяват,а бягат кат попарени...така че в никакъв случай не си късай квитанцията като му кажешПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
сприятели се с него и от дума на дума,от излизана на излизане и ако си паснете по характери-всичко ще си дойде на мястото![]()
lipsvashh_mi права си, че бягат като попарени, защо защо..????? не я разбирам мъжката природаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
KimBerLy не ми е удобно да ида да го питам, не го познавам толко добре![]()
мъжката логика е лесна-срам ме е да си направя нещата сам,пък и нека мацката малко да се потруди...ама като види,че мацката има някакви по-сериозни намерения и показва по някакъв начин чувствата,т.е. нещата стават сериозни се плашат...повечето мъже обичат да са волни птички както се казва,а една връзка малко или много променя границите на свободата на някой![]()
нещо такова се случва с мен ..Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
Винаги когат съм бил в компанията на момиче, коет' ми харесва я гледам постоянно и не ми остава време да помисля как да се държа![]()
аз съм мъжко брях... ся ще ви кажа що "бягат кат попарени"-бягат защото не ви харесват... то всички са така,като не ги кефи някой бягат... Както са казали хората, куче от салам не бяга! Така че ако му е хубу с тебе няма да подпали джапанката !Първоначално написано от дЪнката
Еми как да се държа с едно момиче,което харесвам... естественото дори си проличава...
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
държа се като идиот... вдървявам се (представка В, не НАПървоначално написано от дЪнката
)... след няколко срещи всичко е 6
![]()