.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    celiqceliq
    Guest

Целуване - уроци...

има ли некъде уроци по целуване да ми покажете ?

Защо са ти?Да не ти предстои първата целувка?

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Споко срама е малко, болка няма...давай и да не ти пука...никой няма да те зареже защото не можеш да се целуваш...с уроци не става трябва да се пробва
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

asdasdsad
    Guest
    пичове и пички помолих ви ако имате урок не ми се слуша морал и съвети...и откъде знаете за кво ми е ...

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Споко срама е малко, болка няма...давай и да не ти пука...никой няма да те зареже защото не можеш да се целуваш...с уроци не става трябва да се пробва
    Така е

Абе.. хахах....е в zazz.bg има разни клипчета на целуващи се хора..
    LaraFairie Photography ...

Намерих но няма да ти дам линк щот си неблагодарно и мъзлеливо копеле намери си ги сам или самичка нее толкова трудно !FUCK!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма такива работи.
    Когато дойде времето да се целуваш тогава се учиш.

Цитирай Първоначално написано от asdasdsad
    пичове и пички помолих ви ако имате урок не ми се слуша морал и съвети...и откъде знаете за кво ми е ...
    А ти като толкова искаш що не използваш едно много важно открите-гугъл се казва.Ако си поне малко по-възпитан и т.н. ще изчетеш "лекцията" и ще помолиш пак.От мене помощ идиоти като тебе не получават

Голям фен
    много е прав даже..Помоли ви за нещо и вие: "ако не опиташ....не се срамувай..." Евалата пич..
    http://kamasutra.hit.bg/bulgarian/index.htm

тука има описание, но няма клипове..не мисля че има клипове...

RQ

Иди про съседката, тя ще научи
    ... k33p w@lkinG ...

nqma nujda ot uroci..tova si idva otvatre..trqbva samo da se otpusnesh
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Guest
    Abe pi4 ne ti trqbvat nikakvi yroci za celyvane dopri 2-3 dena i az tarsih.vsi4ko si idva ot samosebe si i si4ko she e nared povqrvai mi.az det mn se pretesnqvah che nemoga da se celuvam ili nekvi glypavi kompleksi momichety mi kaza che se celyvam neveroqtno....gore glavata

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Мда само гледай първите няколко пъти да е далеч от хора (най хубу в някой парк) щото е кумично...поне при повечето
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    nqkade tam

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    Primer:sasedkata otlqvo lelq Ginka-67 godini,sasedkata otdolu baba Cecka-72 godini,sased otgore-56 godini,sased otlqvo horata mu kazvat Iv4o ama az nz kakvo e

P.S.sasedite ne sa re6enieto da idi v discoteka s piqni macki te ne se oplakvat
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

da, mejdu drugoto i az sam na mnenie che parviq pyt e nai lesno s nqkoi koito ne poznavash i e prosto zabivka..hem shte se nauchish, hem 99% nqma da vidish tozi chovek 2ri pyt

hahahah predniq komentar me razbi, se edno 4oveka nqma da iska pove4e da go vidi
    btw, imam o6te edna ideq, susedkite i zabivkite moje i da ne svur6at rabota, no moje6 da pomili6 nqkoi tvoi priqtel da te nau4i (moje i priqtelka, no po-dobre priqtel )

uroci ima v site-a, ama qvno i tam te e murzqlo da pogledne6

има една книга "уроци по целуване" на Луис Ренисън прочети я наистина е много интересна и забавна от нея ще научиш нещичко за
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно че те обичам ужасно!

nqmah predvid tova a che v diskotekite kato stane neshto, v povecheto sluchai, si ostava tam...

Цитирай Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
    nqmah predvid tova a che v diskotekite kato stane neshto, v povecheto sluchai, si ostava tam...
    Но в дискотеките няма бебета.
    Ама че сте глупави.

kfi bebeta be...kakto i da e...

Аз съм подвижна библиотека
    Клик ми (:

HaXah....za mene tva dali moje6 ili nemoje6 da se celuva6 sa palni gluposti vseki si ima stil na celuvane i nqkoi ne haresvat stila na polovinkata si ili ne6to takova ama kvo da se prai.... I povqrvai mi i az sam se 4uvstvala taka ama razbrah 4e nqma smisal i posle si doide vremeto za vsi4ko a ina4e ideqta za celuvaneto v diskotekata s nepoznat(a) e mn dobro mqsto za parvi pat :P

:)

Хех..ми то няма уроци

Град
    ibIzAaAa

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    Primer:sasedkata otlqvo lelq Ginka-67 godini,sasedkata otdolu baba Cecka-72 godini,sased otgore-56 godini,sased otlqvo horata mu kazvat Iv4o ama az nz kakvo e

P.S.sasedite ne sa re6enieto da idi v discoteka s piqni macki te ne se oplakvat
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си