- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко см ви е ?
Ае всеки да си каже размерите и годините.Може да се окаже интерсно.![]()
13 години 45 смПървоначално написано от DRE*
Хехех мн си забавенПървоначално написано от Анонимко
вярвай ми
П.П.Да е*а мама ти да е*а
хахаха ъсещам дискриминация гррррра ние момичетата ??
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
е на колко сте години и колко ви е дълбока?Първоначално написано от bebito0o
МОМИЧЕТАТА ДА КАЗВАТ КАКВА Е ДЪЛЖИНАТА НА КЛИТОРИТЕ ИМ!Първоначално написано от bebito0o
ми 5 метра дурпам коли с негоПървоначално написано от ЧИЧО СПАС
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
e moq si e mucka 17 18 idealka jenata e dovolna znachi e dobur \/ \
/ \
/ \
/ \
/
мдам добър е мило =D> обичкам теПървоначално написано от B1ZzY
сорка за флуда
na 5 105-santimetrovo dostoinstvo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
sega edin seriozen problem kym damskata 4ast na foruma, abe werno razmmera ima li zna4enie?bihte li zarqzali priqtelq si za drug, samo zashtoto na drugiq mu e po golqm?
Ili primerno prawi wi se seks i namirate nqkoj (nqkoj priqtel primerno), i wsi4ko si wyrwi po plan, no kogato si swalq gashtite mu se okawa 14 sm primerno?
malko edit 4e koi znae za kakwo sam si mislelПървоначално написано от Анонимко
ходила съм с един на 18 на който му беше 13 см но го скъсах за друго ,а иначе има значение,сегашният ми приятел има идиялен 'мъжки полов орган'Първоначално написано от Анонимко
![]()
aha a kakwo shte re4e "идиялен 'мъжки полов орган'"Първоначално написано от bebito0o
17 г. ...16 см![]()
ами ще рече че ми стигат 17-18 см колкото са на гаджето миПървоначално написано от Анонимко
![]()
Razmeryt ne e 0t znachenie.. Gledai rabota da Vyrshi.. e vse pak ne trqq da e mn maLyk![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
16 г. - 17 см.![]()
14 г. - 12 см.. струва ми се доста малко, не знам дали е нормално за възрастта ми![]()
14 години - 16 сантиметра![]()
37,5 метра.
Ебаси, да не мислиш че съм си го мерил?!
15 godini
17 samtimetra
maikati da e a b a ti si na 15 i ti e 9 smПървоначално написано от nikolai4o0
![]()
81 godini
-17 cm.![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop