- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко см ви е ?
Ще го навивам около кръста![]()
![]()
иначе предния пост беше ебавка...не знам фи-то колко е
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Не оспорвам, ама за сметка на това от женската голота ми става нещоПървоначално написано от _Becko_
![]()
13г
16-17 см.
нз нз![]()
15
14godini 20 s glavata 50
Не знам дали е нормално ама съм на 15 и ми е 20 санта. Който квото иска да си мисли..
Малък ти е трябва още ....... поне 20 цм да станеПървоначално написано от Quasar
Ненаситницееее![]()
![]()
![]()
16г 17см 15 см обиколка
ПП колко см обиколка на пениса се счита за нормално?
mi 16 g. 17 smnz dobre li e ???
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Не! Вземи си нов!Първоначално написано от FuTuRe iS nOw
На 17 години, 21см...
малееее ей на това му се вика въпрос и отговорисега "сериозно" аз моя спрях да го меря като навър6их 9г., 6тото дължината ме устройваше да играя голф и бейзбол с него.Да ви призная тук е мястото да благодаря на леля Гинка за необхватната и влажна паст /Ако Стивън Хокинг и хвърли едно о4о ще си преразгледа теориите за вида и развитието на 4ерните дупки във Вселената..както и да е/ , която единствена можеше да посрещне този едноок змей изплашил не една и две моми..апропо ве4е до толкоз се разви 4е дори незнам кой съм всъщност..винаги имам 4увство 4е 4овека в мен /предишния. рационалния, емоционалния../ е зали4ен и сега съм един голям ходещ *уй .. само *утки са ми в главата..а те са два основни типа прости*утки и проститу*ки..ибааах маааму..еееей не се смейте вие като станете на 1013 /аз съм от рода Маклауд..не БигМак..вси4ко 6то е 6отландски боец../ радвайте се ако не изпростеете до такава степен
![]()
![]()
кво да кажа освен,че се смях от сърце - пълен пациент си братлеПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
хаха откъде си драсни пм
![]()
... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...
НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС
Ееее 4е как от къде от на6 хубав Филипопол.
ми 14 съм ... 17 см обиколка не сам мерил...
1 КИЛОМЕТАР МИ Е
17/17
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
az sum na 15 i mi e 17bez to4no 2 milimetra toku6to go premerih specialno za temata
abe to zavisi be hora na men kat ne sum mnogo vazbuden mi e17bez 2 milimetra ako sum vazbuden dokrai mi e 17i5milimetra ama sum na 15
16 godini 15,5 cm
megdu drugoto vie ot kude do kude merite?
Na 16 godini sam i mi e 15sm i mi e debel 4,5sm.
На 16 съм и ми е точно 18 спаднал и 25 надървен
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
е тва е моя http://74.ru/i/forum/files/i_425346_1.jpg