- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко см ви е ?
na men mi e kato torti4ka-45 godi6en devstfenik 1 sm duljina i 20 sm diametar
сега изкарайте по 3-4 сантиметра и ще получите реалните отговори![]()
![]()
![]()
mi az sum na 5 godinki i mi e 22 sm , normalno li e , ne trqbva li sq pravq plasti4na operaciq![]()
14 години 15 см![]()
em moq e malak nema i metar![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
16 г. - 16 см.![]()
![]()
17г - 1 см.![]()
![]()
![]()
Не се притеснявай и толкова ще свърши работаПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
![]()
![]()
![]()
Everything happens for a reason..
Първоначално написано от Ice
![]()
![]()
![]()
Не бе, понеже мн хора се комплексират като кажа истинския размер и за това, 1 см. ми е Ани![]()
Знам знам :PПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
![]()
Everything happens for a reason..
150 km , ot plovdiv sum i po cql den mi pravat svirki v sofia . A sq solenata riba pluva 6oto ima navodneniq . \/
Ti napravo me UTREPA. Az Kat sum na 16 i mi e 14.5 kvo da kaja . Mn e gadno da imash kompleks che ti e malak !sega edin seriozen problem kym damskata 4ast na foruma, abe werno razmmera ima li zna4enie?bihte li zarqzali priqtelq si za drug, samo zashtoto na drugiq mu e po golqm?
Ili primerno prawi wi se seks i namirate nqkoj (nqkoj priqtel primerno), i wsi4ko si wyrwi po plan, no kogato si swalq gashtite mu se okawa 14 sm primerno?
Emi na 15 sum
17 sm.(debel)
декър на декър
От главата на горе разбира сеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Има значение. Съществува онова нещо "твърде голям".Първоначално написано от Анонимко
Моят мъж е на 21 и му е 17-18 см (малко ми е голям, ама не е болка за умиране)![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И тва трябва да е голям?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Аз като бях на 14 ми беше 17 см
![]()
![]()
bravo marku4e ima6 sa moge6 sam da si duha6Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поредната тъпа тема,и като ти кажа колко ми е голям какво ще стане.Ще дойдиш да ми духаш ли.Писна ми от спекли теми
Пълно с комплексари в този сайт
тъпо е да изкочиш в некъф форум и гордо да заявиш "аз съм на 16 и ми е 18 санта" ми хубу де вярваме ти, имай си го стискай го в гащите и го щипи там кво ни интересува нас с 14 сантовите че на теб ти е 18 ???? по добре ще правиш секс ли ?
Kazah az tva oshte po-rano.. ama te si produljiha..Първоначално написано от EMO_ULTRAS
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Как проблем бе идвай насамПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
На бившото ми гадже му беше дълъг едва 12см, ама пък беше дебеличък. Но честно казано беше много добър в леглото. Не е важно колко е голям, а как се ползва
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
abe pi4ove az sam na 15 i mi e 19sm ama e i mn debel s nqkolko momi4eta sam go pravil i gi boli dosta i mn py6kat vuprosa mi dali simulirat ili naistina gi boli