- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко см ви е ?
защо мислиш че някой ще ти каже истината всеки тука си прибавя с по 2-3 см отгоре просто не може всички 15-16 годишни кадето са писали че имат пишки от 16 до 18 см да е истинаПървоначално написано от DRE*
много, не съм броил. но мисля че се води много малък щото няма 9 кмКолко см ви е ?
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Ami na 13... 17 sm (ne se sheguvam... istina e)
42ри номер ми е обувката и съм на... нали тва питаше?![]()
mnoo mi e qko huq bate tolkoz sladko 4e iskam sam da go blija. na 12 sam bate pa toi 16 i raste seki den nemoa go odarja ama mnogo iskam da go liubq
вкарай си го отзаде, след месец като стане 30 санта, само внимавай да не ти се скъсат гащите от тоя шлангПървоначално написано от romsko jipsi pi4
mnogo e dobre togava 6to go napravqm ama ne stiga o6te. az bate sam vidil variqnta go varzvam s edno vaje za poqsa i go osmirqvam ama mnogo 6ava i skoro 6e izka4a ot ga6ite i 6e me zaglejdat divoitikq bate![]()
maik0o0 kat0 cheta tuka kakvi rab0ti sa pishat nqkvi 14-15 godishni pishlemenca... kakvi raboti pishat naprao nqmam dumi . Ei pishemeta nqmate mqsto tuka i s kakvi laji iskachat lainarchetata... pfff xahuhuaxahuxuhaxuhxauhahuxauhaxuhxahuxaxuahhaxuxah xuahauaxhuxahuhxuxahuxahuaxhuxahuhxuaxhauxuhaxhuxa uhxauhxauhxahuxuahxhuaxuha
na 15 sam nqkade kam 17![]()
нещо си дефектен![]()
BMW and House muZik!
17г. достатъчно голям![]()
На 15 съм и ми е 15.
17 - 20
Айде сега познайте кое са годините и кое размера![]()
25 сантиметра , крив на 180 градуса у лево и винаги е мек![]()
Аз обожавам моето момче имного го обичкам!Първоначално написано от Анонимко
Не ме интересува колко му е голяма или малка пишката и за НИЩО НА СВЕТА не бих го зарязала за някъв 30см-ров![]()
И без тва нямаме много мястоколко големи ги искате незнам...но аз си обичкам моя пич и не бих го зарязала заради размера!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
zazz.bg(vbox7.com) онзи за патката!Първоначално написано от Naglfar
Боже,моля те,дай ми двуметрова патка,ще ги изпоеба тук всички,ще им изкарам червата през носа!Моля те!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
деба лъжете като цигани в тая тема бе
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
13![]()
Първоначално написано от Кирчо
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
горкото дете няма си напредтава колко са 6 см!
На 14 съм и ми е 16 см.
хахах баси и чикито ти изобщо знаеш ли кво е пенис бе педалче долноПървоначално написано от glymo14
![]()
![]()
мн ти е малък моя на 14 ми беше 21
Такива теми е безсмислено да се пускат...
1/100 от вси4ки ще кажат истината.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.