- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към вас момчетата
Ами постоянно когато сме заедно ще я прегръщам,ще я водя на най-хубавите места за мен,нещо такова![]()
ne e samo tova..to dori i po pogleda si lichi..zavisi kakvo e momicheto...edna pregrydka ili celuvka, ponqkoga oznachava mn poveche ot podarak![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
abe,kakvoto i da se govori..vseki go pravi po razlichen nachin, kakto toi si go chuvstva![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Обръщам и внимание,забавляваме се ,постоянно и правя комплименти ,загатвам чувствата си.Казвам че е уникална за мен.
Ами ако не те обича?
Incomplete..........
Защо пък трябва да показвам че я обичам?
Говоря и мило от рода на: "Знаеш ка ща ръгам тая вечер, кат съм са разгонил?" или "Збърках неколко яйца, ела да вечеряме в нас!" или "Връй пикай, па легай".
Не пропускам да и купя некое цвете, когат са сетя и съм достатъчно центрован (разбирай пиян), но и розите пред съседката вършат прекрасна работа. Тогава я и гушкам най-много - знам, че не и харесва да вонтя на пушек и алкохол, особено както се клепя - на кой ли би му харесало?
Гледам я и в очите - с оня кървясал поглед, поради големия запой ми се замъглява виждането, мигам-мигам... па не я виждам... ти ми вика: "Аууу, Колеее, как ме гледаш само да се либеме искаш?" тая жена и тя какво иска само. Бати света, бати жените!
Напълно съм съгласен с тебПървоначално написано от eXuSe My FrEnCh
![]()
![]()