Здравейте и от мен ... потребителка съм на този форум от много време и досега сам писала 2-3 лични теми ... и то в моменти когато ми е било много тежко .. ето че това отново се случва.. Не съм се чувствала толкова наранена и объркана от много време ... та така. .. Аз съм момиче на 17 години и от близо 1 месец си падам по бившото гадже на една от моите приятелки ... знам че звучи гадно и аз се чувствам зле .. но тои просто ме привлече с държанието си ... въпреки че всички го смятат за женкар и тем подобни .. Аз знам че няма да бъда с него за дълго защото тои просто е такъв .. аз искам просто поне за малко да бъда до него ... дори и за 1 вечер .. Но моята приятелка незнае за чусвата ми .. чесно казано никои не знае за пържи път споделям .. И такка снощи бяхме на 1 рожден ден заедно с това момче и с приятелката ми .. понеже с момчето бяхме в 1 компания .. беше много весело и просто чудесно .. макар че момчето се зарибяваше с всички момичета на мен не ми пукаше .. Защото с бившата си не си говореха дори .. и така към края на вечерта аз малко прекалих с акохола .. Бих казала доста прекалих и тои стоя до мен когато се наложи да повръщам .. Аз незнам какво направих или по точно не помня много добре ама си спомням че го хванах за рука и легнах до него беше ми много готино ... но ние не пражихме нищо лежахме 2-3 минути и тогажа си появи Тя випросната бивша на мен ми стана тъпо и станах да повръщам отново оставих ги 2-мата и само ги слушах как си говорят и тва е .. после продължихме с танците и глупости но понеже съм малко срамежлива нещо не можах да деиствам с момчето а имах други намерения .. после се наложи да се прибирам и го оставих там .. без дори да му кажа Чао ... и днеска моята скъпа приятелка ми звъни за да ми каже че се е прибрала в 6 сутринта и е завършила вечерта в колата на въпросното момче .. Но да не съм си мислила нищо (това така и не го разбрах) ... Стана ми адски тъпо изби ме на рев .. аз сама съм си виновна заради пустия срам ..

Ох извинете за дългата тема .. На дали някои дори ще я пречете а ако има такива Предварително благодаря че ме изслушахте ...
Сега незнам какво да правя как наи-накрая да му покажа както изпивам колкото и курвенско да звучи готова съм дори да преспя с него за 1 вечер .. и сега като знам че този петък пак сме заедно на Рожден Ден искам да премисля нещата и ако ще правя нещо да го правя в Петък въпреки че приятелката ми пак ще е там ..