- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В подкрепа на...?
Нека се върнат те.Поне малко или много си гледаха работата а тези новите ...пълна трагедия.Не знаят правила,не знаят за какво става въпрос и форума е пълен с теми за изтриване и такива които унижават и злепоствят някои от потребителите!
100 pati glasuvam za starite moderatori![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
a koi sa starite i koi novite?
сега тази тема ще се изтрие но хлиядите други в този раздел коите се осъжат в момента създадени от ограничени и жалки мастурбатори ще си останат![]()
![]()
az sam za starite moderatori, luda fenka sam na KREM4ETOsamo taka macko
Първоначално написано от ™G-Baby™
iskam da pitam i 6to sa gi mahnali? kvo im be6e, extra sa si
Първоначално написано от ™G-Baby™
Абе да не са хакнали сайта ?!?Щото половината нови модове са новаци,т.е регнати вчера или преди 2-3 дена ?!?!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Че Кремчето си е още модератор,доколкото знам...Първоначално написано от BeBsItO
Според мен Кремчето,Алеандра,Барби си вършат чудесно работата и постват само смислени мнения,така че... не знам дали са старите или новите,но според мен трябва да са си те!
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116462
Разделът Новини е поставен неслучайно и не е лошо да поглеждате Важните теми отвреме навремеИма проблем и за момента, асо имате спешна нужда от помощ, можете да се обръщате към мачока. Скоро старите модки ще се върнат и пак Скса ще е разчистен и подреден
![]()