kolko struva premahvaneto na benka??imam na liceto si 1 koqto ne mi haresva,iskam da q premahna ..no moje li poveche info ??? cena ? risk ??na 17 sym..
Доколкото знам премахването на бенка може да доведе до рак на кожата ... но нз дали е така. И аз имам тук-там ама мен ме кефи :P
Ами да и аз така знам ,че може да доведе до рак .... щото все те са дефекти по кожата ........
Ама и мен мойте си ме кефят и неща да си ги махам![]()
абе я по-добре недей...4увала съм, 4е въобще не било хубавоДоколкото знам премахването на бенка може да доведе до рак на кожата ...[/quote]
На мен ми ги махна един човек,който използва народната медицина-има едно мазило,което ги отстранява! Тъй като мн хора не вярват на тези неща, ако се интересуваш пиши и ще ти кажа как да се свържеш с него!
Премахването на бенки е много опасно! И все пак ако си решила да го направиш по-добре се разрови малко и си намери литература по въпроса. ОБсъди го с родителите си, защото все пак те биха те посъветвали най-правилно! И не на последно място проучи за дерматолог, който се разбира от работата! Успех и дано не съжаляваш!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
я кажи нещо повечеПървоначално написано от Анонимко
че и мен ме интресува
hi 4uvala sam 4e ima mnogo riskove ot koito nai-golemiq e rak na kojatanai dobre otidi na lekar
vse pak yspeh
pozdravi all![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
ami ako sa takiva golemi kato izrastaci?
олеле...айде госта малко по-нагоре да каже де..![]()
gosta kaji bee nali stava duma za takiva benki kato to4ici ne nekfi izpyknali kato bradavici kaji 4e imam 1 na nosa mrazq qqq
мда ве.Мен не че ме интересува толкова ,по-скоро ми е чудно как е станала тая магияПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Premahvaneto na benkite e nai-dobre da stava samo po preporyka na dermatolog! Trqbva pyrvo da se izsledvat, za da se ustanovi dali nosi nqkakyv risk! Moite iskaha da mi gi mahat (te sa to4no takiva golemi izpyknali), no men me e strah i 4etoh nqkyde, 4e ne e hubavo osven ako ne e KRAINO nalojitelno!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!