.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

POMO6T OGORMEN PROBLEM ;(..........

Zdraveite ami az iskam da vi zapoznaq s moq ogromen problem ami zna4i mn me boli ..... li4iceto za6toto 3-dena podret bqh na basein i mi izgorq i daje i ustata mi se beli pomo6t kakvo da pravq boliiiiiiiiiiiii

Налапай един гОлем и ще се оправиш.

Guest
    Molq vi seriozno naistina me boli...

Като искаш сериозни отговори си пускай темите в точните раздели.

Намажи се с крем.

Guest
    abe lele si4ki ste mn vajni ama kato stana moderator 6e vi triq temite nared \/

Мега фен Аватара на koalka
    Така е като не се пазиш от слънцето, ти въобще маза ли се и с какъв фактор?Не си се мазала, защото нямаше да изгориш чак толкова.Ми питай в някоя аптека, но най-добре с крем "Здраве"(поне според мен).Той е за такива раздразнения на кожата.

Guest
    E verno li az imam takav

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe lele si4ki ste mn vajni ama kato stana moderator 6e vi triq temite nared \/
    pxaxax 10x
    ina4e se namaji s krem \/

malka_sladka i brotalna F
    Guest
    MI SLAGAI SI OBILNO KREM-KAKUVTO I DA E I KATO POPIE PAK SLAGAI.ABE POSTOQNNO DA IMA6 6TOT KOJATA TI E DEHIDRATIRANA A VE4ERTA MOJE DA SE NAMAJE6 S KISELO MLQKO-POMAGA.ZA USTNITE MOJE KREM MOJE I BALSAM ILI GLANC NO NE 4ERVILO.

Guest
    e mersi macka star6na si nikoga nqma6e da se setq

6te te posuvetvam za kiselo mlqko,slaga6 vurhu liceto i sus sigurnost 6te ti pomogne

Супер фен
    ima specialni mehlemi za silno izgorqla koja
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

MALKA_SLADKA I BROTALNA F
    Guest
    to mejdo drugoto e mn polezno kiseloto mlqko za kojata .abe pomaga si!!!!!!!!!!!

MALKA_SLADKA I BROTALNA F
    Guest
    to mejdo drugoto e mn polezno kiseloto mlqko za kojata .abe pomaga si!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Щом положението е толкова критично,бягай бързо до аптеката и си купи-Дефламол.Другия път,като плажуваш,имай едно на ум и изплзвай слънцезащитен крем.Странни са ми тези хора,дето се пльоскат ей,така на слънцето и въобще не се замислят за последствията от едно слънчево изгаряне.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си