.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    goalman
    Guest

Проблем, пенисът мие малък

na 16 godini sam i penisat mi e 14 santa. Kak moga da go nakaram da mi porasne. Trqbva li da vzimam ne6to ili kak. Molq pomognete. A i plius tova sam visok a nali se nosi slava 4e visokite imat golqmi penisi. Iskam i az da imam malko po golqm golqm.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Никой не може да си избира тялото.Радвай се на това,което ти е дал Господ.А пък и не можеш да го накараш да порасне.Освен да го оголемиш,но за това ти е нужен лекар.
    Не е важно колко см е.Никое НОРМАЛНО момиче няма да дойде да ти го мери с линия.

Човече не се комплексирай,че ти е 14см,дали 14-15-16 няма никаква разлика,2см са много малко,просто не трябва да се комплексираш от такива работи,стига си се притеснявай,ми излез на диско забий някоя мацка с която ще си допаднете и давай пък кото стане,няма да те гледа под лупа я или да го мери с линийка,живей си живота,защото после ще съжаляваш че си изпуснал теен годините си.

Guest
    to 4e nqma da mi go meri nqma ama si mislq 4e nqma da moga da q zadovolq

mislish li che samo ti si s tozi problem?sigurna sam che mn momcheta imat sashtite kompleksi..no ako si s chovek koito iska da e s teb i 2 sm da ti e ..pak shte te obicha.. <e, ne chak tolko de ma.. >
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Nqma znachenie kolko ti e golqm, vajnoto e da go izpolzvash kak to trqbva!!! Puk i tvoq ne e maluk be pi4

Супер фен
    penisat ti o6te ne e sprql da raste,ako go upotrebqva6 pravilno i da ne ti porasne pove4e ne e problem
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    ne e vajen penisa , pritejatelq mu ...
    moje6 i 25 da ima6 ama ako se izprazva6 pri vida na pute ... .|.

Предполагам при мастурбация си го мерил. При секс възбудата е по-голяма и ще излезе повече, така че спокойно

Споко пич, т'ва да ти е кахъра! Ако си симпатяга... момичето няма ти го мери, стига да я задоволяваш както тря, а за това не е нужно само да е голям...трябва и акъл! хаххХА

А , ако искаш да порасне бях гледал в един филм , не помня вече в кой, как един си окачваше тежести и твърдеше, че растял, ама аз лично не бих пробвал!
    Успех и Споко!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Никой не може да си избира тялото.Радвай се на това,което ти е дал Господ.А пък и не можеш да го накараш да порасне.Освен да го оголемиш,но за това ти е нужен лекар.
    Не е важно колко см е.Никое НОРМАЛНО момиче няма да дойде да ти го мери с линия.
    mdam samo nqkvi tupi kompleksarki 6e trugnat da ti go merut

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Докато дойде ред да го извадиш и да го вкараш знаеш ли още колко работи трябва да направиш
    Е точно тия работи са много по важни от колкото самото вкарване на пениса ти
    Който още ще расте бе
    Никви Грижи
    \/

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    АБЕ ВИЕ МОМЧЕТАТА СТЕ Е*АСИ КОМПЕКСАРИТЕ БЕ...
    am 4i vii hi4 ne vi puka kolko vi sa cicite nali
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    =D> =D> =D>

гост :)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Предполагам при мастурбация си го мерил. При секс възбудата е по-голяма и ще излезе повече, така че спокойно
    Наистина ли?

Dam Pri masturbaciq penisat narastva s nqkolko sm. I tochno togava trqbva da se premeri Tova e istinskiq razmer

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    омфг спокойно бе кво се газираш

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    =D> =D> =D>
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

na koito kolkoto mu e dala prirodata
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си