Az u4ra v Doris Tenedy. Ne v tova u4 ima bogati vse pak e 4sno no nikoi absoliutno nikoi nikoga niama da ti kaje ne6to za socialnoto si nivo ili da se naduva. Tova sa pulni gluposti!
Az su6to sum angl paraleka i sega su6to 6te sum 9 klas.
V na4aloto ni baiaha slojili edna u4 ama gorkata tolkova zle be6e no nie ia podlodihme i tia napusna.Tia be6e niakakva nova starica za 1 put prepodava v tova u4 mnoogo zle ni6to ne prepodava6e! Sled kato napusna 1 mesec sled zapo4vaneto na u4 godin ni dadoha druga u4. Nai-dobrata v u4. Docent Despotova. Moje i na vas da vi se padne mnoooogo e dobra dava mnooogo doma6ni. Po okolo 6 stranici minimum na den! ve4e kum kraia nali zapo4na da smaliava. Kontrolni pri neia vseeeki den (dumi u4im po edni specialni tekstove koito vdigat nivoto ni pismen prerazkaz na teksta i glagoli) Nz dali na teb tia 6te ti se padne no e jestokaa! i v nenite 4aso vinagi e int! V tova u4 se u4i na blokove, koeto zn 80 min 4as 20 min po4ivka. Btori blok 80 min 4as 10 min po4iva i 3 blok 80 min 4as 5. Smo muzika i risuvane sa po 40 min sedmi4no! V tova u4 se u4i i matematika na angl. Ima i na bg i na angl (zapo4vat da te podgotviat za sat ot sega). Vmesto fizi4esko momi4etata imat horeografia u4 e mnogo iaka. ! srok se u4at hora a 2 srok poneje ima koncert u4 vsiaka godina ot vseki klas momi4etata triabva da podgotvita po 1 tanc ( nali u4 pomaga). U4 po matematika na 8 Se kazva Nakova! V na4aloto 6te vi se stori mnogo mila i gotina no postepenno 6te zapo4ne da vi lazi po nervite s kli6eto Klasut ot novo ne e gotov za 4as! Tova go kazva vinagi daje kogato klasut e gotov za 4as. Na kontrolno tiadava zada4i normani ako gi re6i6 vsi4kite polu4ava6 5 a za 6 dava zada4i koito i matematicite v klasa ne mogat da re6at ujasno e! Doma6ni tia ne dava kazva da se prepi6at re6enite zada4i ot u4ebnika i ne proveriava. Ima edna specialna tetradka za doma6no kogato doide kraia na sroka tia ia iska za da vi oformi ako niama6 takava momentalno namaliava uspeha s 1 bal. U4 po bg e gotinaaa na! V 8 klas materiala po bg e super malko i sumer tup. pri neia po bg tazi godina sme pravili samo 1 test, no po literatura mnogo durji na u4astieto v 4as i mnogo 4esto dava kontrolni nali kato interpretativen prerazkaz i ese. Hubavoto e 4e pi6e temi na duskata ot 2 vida ne6ta koito e dala i ti dava da si izbere6 kakvo da pi6e6. Direktorkata e normalna mnogo durji na disciplinata i naistina moje6 da vleze6 v kabineta i i da i kaje6 vsi4ko. Jalko 4e propuska6 sega 9 i 10 klas 6te hodim vuv viena (jestoko) i taka. AA da v klasnite stai ima kameri cialoto u4 e v kameri. Da ami tova e ne e zle az li4no da tazi godina ne biah u4ila v 4asno u4 i vremenno ne se 4uvstvah na miasto no sega tova se promeni i taka spoko vsi4ko 6te e ok. Ako iska6 da zn o6te ne6ta mi dai skype ili e-mail s radost 6te pomagam. Az minalata godina napravih podobna tema i taka se zapoznah s edno momi4e ot u4 tia taka mi obiasni vsi4ko i sega si sega 4esto so govorim v u4. U4ili6teto ne e goliamo i vsi4ki tam po-goliamite se znaem i taka. Sega stroiat nova zgrada s tenis kortove i taka