.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

След първа среща?!

Чудно ми е ,ако първата среща е минала добре ,като изпращам момичето ,какво да направя?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Еми да я прегърнеш,ако нещата наистина са минали добре и усещаш че и на нея й харесваш да намериш подходящия момент и да я целунеш и преди всичко да се представиш така че да има и втора среща

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Еми да я прегърнеш,ако нещата наистина са минали добре и усещаш че и на нея й харесваш да намериш подходящия момент и да я целунеш и преди всичко да се представиш така че да има и втора среща
    А къде да я целуна?С език или?!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Моят съвет е да послушаш LP_girl_14 ,но да не прибързваш.Пробвай да я цункаш по бузата,а ако и харесва,целувката с език ще си дойде от само себе си.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    moje pak tq da te cunka (slu4valo mi se e i ima dobaqr efekt)
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    abe deivstvai be pi4 vsi4ko she si doide na mqstoto.vsi4ko idva neochakvano az naprimer kakto si govorih s edno momiche na kafety bez da razbera chee flirtyvame me celyna spox si4ki she si doide na mqstoto :P

Сърцето ще ти каже дали трябва да я целунеш - тоест дали тя те е харесала за потенциален нейн приятел... И по добре преди това направи нещо с което да я спечелиш - примерно кажи че винаги може да разчита на теб и че тя е единственото момиче на света за теб! После я фани за ръка и след това се доближи до нея и първо я целуни по бузата и после по устата... успех

podkrepqm =D>

Цитирай Първоначално написано от nIkOl4OoO
    podkrepqm =D>
    +1

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Мерси за подкрепата

emi pregradka...leka celuvka....leka no6t...i tva e..posle i zvanni edin telefon za vtora sre6ta

първа среща и ве4е прегръдки...
    изтъркано, досадно, глупаво...
    на 1вата среща - прегръдка, на 2рата целувка и на 3тата секс... якоооо!
    няма никаква интрига, никаква тръпка, знаеш как ще се развият нещата бързо губиш интерес...

вси4ко трябва да става бааавно, постепенно... да я провокираш до толкова, 4е да успеееш да й влезеш под кожата и тя да не спре да мисли за теб...да 4ака всеки момент да й се обадиш, да излезете...

но т'ва не става с първата среща да си увиснете на вратовете...

...или може би остарявам и вярвам в няк'ъв стар4ески вид 'романтика'
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Мда наистина карай я да мисли за тебе...дръж я в напрежение
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    nqkade tam
    prai6 si4ko kakto si mu e reda pla6ta6 (tva e jivota s ekonomiq nqma kakafoniq) smetkata izpra6ta6 q i pred vhoda ili vratata q celuva6 (6tom te e pusnala da q izprati6 nqma da ti za6ii 6amar)(osven ako ne si ql 4esnovo hleb4e) i se pribira6 na drugiq den pi6e6 sms ala bala i pri kasmet 6e ima6 vtora sre6ta
    uspeh
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    MI po pytq kym neinata ku6ta ili blok q dryj za rykata.Moje da q pregyrne6 i da q celune6 po buzakata nqma za gde da byrza6..i celuvkite s ezik 6te doidat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си