- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора ще се гръмна,как може.....
Na po4ti 16 sym i ne sym se celuvala nikoga s ezik!!!!! Ve4e ne znam kfo da prava. A i iskam da znam kak stava, molq vi se kajete ne6to kato pravila ili ne6to takova, za6toto...... sym mn ot4aqna
ako tva 6e te uspokoi az sam na 18 i ne sam se celuvala....taka 4e spokoino!
ima vreme
Не се притеснявай и този момент ще дойде.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Така еПървоначално написано от Aleandra
хайде всички да се нагълтаме с хапчета докато си режем вените, а ?
желаещите, крачка напред
не се срамувайте
Macko nqma pravila za tfa ne6to, prosto naistina trqbva da si syssvej dyh i da si maksimalno otpusnata, za6toto mom4eto 6te useti, 4eti e za pyrvi pyt ako se stegne6. Az sy6to bqh mnogo pritesnena, oba4e si4ko mina, smisyl mislih si, 4e 6te opleskam ne6tata nali, ama ni6to takova ne stna, xxax daje posle otnesah i pojvalaПървоначално написано от Jessica^
![]()
ами аз също съм се притеснявала...ама не е нищо кой знае кфо....няма правила няма рецепта....спокойно..аз и с момиче съм пробвала и мн повече ми харесва...ако имаш приятелка която може да ти покаже -помоли я..яз лично не намирам нищо лошо....аа я ми дайте на мене съвет сега като съм с брекети кфо да права![]()
![]()
![]()
Не се ядосвай,моментът ще дойде!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
няма кво да се притесняваш това ще се случи стискам палци![]()
Ае гръмни се бе! Много мраза такива теми и кво фалиш ли се? Като не си се целувала место да ревеш ходи фани първото момче и се целивайте. 100 пъти казаш че това не е нещо което се прави ей така. Тва е чувство и трябва да се почувства! Като дойде време ще разбереш. Ае стига глупости!
Purvata mi celuvka beshe bez ezik - 2rata veche....no prosto se otpusni i kogato te celuva gledai da si sys zatforeni ochi - vpusni se v celuvkata do krai ^.^
^_-
Spored men shte e po-dobre da namerish podhodqshtia chovek , s koito iskash da se sluchi, zashtoto e glupavo da go napravish samo za da dokagesh na nqkogo ili na sebe si , che go mogesh .. I az na tvoqta vuzrast razsugdavah taka, no sled vreme se ubedih kolko e hubavo da si s chovek, kogoto obichash, a ne samo da experimentirash.. No ako tolkova go iskash, prosto ne se pritesnqvai, nqma pravila za tova, to idva ot samo sebe si, no kato gledam mai oshte ne si napulno gotova..Napravi go, kogato pochuvstvash, che go iskash, a ne kogato mislish, che trqbva..Tva e ot men, uspeh!![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
успокой се бе момиче нищо сложно няма аз си спомням като бях на 13 и пробвах с език за първи път .. е беше мазало целите се улигавяхмеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
,но след 1-2 дена сичко беше О.К.
майката му е да опитваш,тренировки и така ... с думи нестава сладурчо![]()
![]()
kfi trenirofkiПървоначално написано от banancho
ti napraish li go edin pyt i veche... sichko e 6
![]()
a inache - ne se pritesnqainea pravila, prosto bydi sys zatforeni ochi tfa e vajno.. drugoto - prosto sledvai negovite/neinite dvijeniq i ne spichai ;}
~!1912!~
Вече излезнаха мнго такива теми ... Ще ти кажа само едно СПОКОИНО и дъвчи Орбит![]()
Орбий Уайт ама от зеления![]()
![]()
![]()
Иначе няма срамно ако не беше сегашната ми приятелка да ми отвори очите щях на 30 да си умра девствен (не питайте що ще умирам на 30 тва е дълга история)
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
take the gym, and shoot in the middle ... puber ...![]()
... k33p w@lkinG ...
Мисля,че клисаря е свободен утре...ще проверя в графика и ще ти кажа...Той може да те научи!![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Това ли ти е проблема,че чак ще се гърмиш?По-спокойно ще се научиш.
Xahuahuaxuax .. nai veroqtno horata gi e gnus ot tebe Myhxahaxhhaxhax
Fuck you! Fuck you! Fuck you and fuck society too! Fuck you! Fuck you! Fuck you and fuck the world!
opredeleno hahahahaПървоначално написано от g071na7a
при целуването няма правила
всичко се развива от само себе си
ако си неопитна следвай движенията на момчето и го остави той да вземе нещата в свои ръце
Кво като си на 16 и не си се целувала? ЗНАЕШ ЛИ ХОРАТА КВИ БОЛЕСТИ ИМАТ И КАК СА ЖАДНИ ЗА ЖИВОТ<ПЪК ТИ МЛАДО НОРМАЛНО МОМИЧЕ НА 16 ИСКАШ ДА СЕ ГРЪМНЕШ ЩОТО НЕ СИ СЕ ЦЕЛУВаЛА
![]()
ВНИМАНИЕ АКО НЕ СТЕ СЕ ЦЕЛУВАЛИ ДО 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЩЕ УМРЕТЕ !!!!!!!
пп.или по скоро не сте тъпи курви
моногамия рулзз, яще шит курви
Не знам кво сте писали. Просто реших да помогна, защото съм тоооолкова мила. И като видиш такова заглавие, то услужливостта ти блика бе!
Та има много начини да се гръмнеш. Като за начало опитай с игленик. Ама не от модерните, а от класическите. И за по-сигурен и качествен резултат гледай да е червен!
Ако не стане питай пак
Ехх, че съм добраа... =D>![]()