- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно.
Странно ми е ,че едно от момичетата , с които си пиша в Скайп ,уж има приятел ,а пък доста старателно иска да си пишем и след това да излезем.Дори ,когато и пратя :* ,което си е намек ,тя не е като някоя др. да ми пише ок или нещо такова ,а отвръща със същото.Мега странно...![]()
А вие познавате ли се с това момиче?И ти изпитваш ли някакви чувства към нея?Тя знае ли?![]()
По темата по скайп се случва какво ли не,някой се представят за други,аз пращам на много хора целувки,на най-добрия си фр също,но това не означава,че го харесва.Просто целувчици.Не знам какво му е странно.Може и да те харесва,но това само ти можеш да кажеш,защото все пак я познаваш(не знам дали на живо се познавате).Излез с нея и ако се получи нещо,супер.Но не разваляй връзката на момичето,ако не я харесваш.Айде успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Зависи от момичето! Все пак може да ти праща всякви целувки,прегръдки и такива в скайп,но е важно как се държи с теб наживо.Според мен ако те харесваше първо нямаше още да си е с гаджето,второ щеше да ти го покаже по някакъв по-директен начинНезнам,може и да бъркам,но според мен не е чак толкова странно
![]()
Може да те харесва!А и приятелят може да не е сериозен или въобще да няма такъв!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Еми да ти кажа няма нищо страно в това. Пък тея целувки не е задължително да са от любовВсе пак казваш че си има гадже, но това не пречи да си и приятен и да иска да се видите
![]()
tva sa kurveta.... az li4no ne go odobrqvam .a nahalnite mom4enca im tegla po edna i gi poovikam ako mn se natiskat..... no v nikav slu4ei ne otvar6tam
Първоначално написано от ™G-Baby™
хм. и когато имам приятел, това не ми пречи да си играя по интернет и да флиртувам...Първоначално написано от Анонимко
има момичета, който просто не взимат скайп насериозно и само се забавляват. по-добре ще е да не таиш големи очаквания и да не забравяш, че дори и след време да се окажете заедно, има огромна вероятност тя да продължи да се държи както преди..само че вече ти ще си в ролята на приятеля. замисли се това ли искаш.
и...точната дума е не "странно", а "некоректно".
4e kakvo mu e strannotoi az katu pi6a na nqkoi pi6a ne6ta koitu na jivo nikoga ne bih napravila, ama na neta e lesnu...
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Току що мислех да я поканя да излезем.Е мислех.Изнервих се ,след като видях ,че си е сложила пик заедно с фр. и.Най-странното е ,че тя не ми е казала лично за него.За тва нито ще я каня ,нито нищо.Ако има някво желание да се занимава с мен да ми пише.Ако не много и здраве...Прав ли съм?!
И кво странно има? Просто си флиртува момичето. Аз права така със всяка. Тва си е нормално. По Интернет е така
Чети от предния ми пост надолу...Другите нямат значение...Първоначално написано от Th3MaN
Първоначално написано от Анонимко
Ми прав си. И аз така бих постъпил. Спираш ти да я закачаш тя ако те търси значи не си и безразличен ( това не значи 100% че те харесва може да има друга причина). И ако те търси и иска да се видите се вижте. Няма нищо лошо в това. Пък какво като си има гадже. Да се видите не пречи.
Какви курвета те гонят,ти наред ли си?Първоначално написано от BeBsItO
Имам приятел,но и аз си пиша подобни неща с други момчета.
Всичко е просто закачка,не виждам какъв е проблема?![]()
Ами не трябва да ти е толкова странно защото това че има приятел няма значение може да ти праща целувка само като на приятел аз също си имам приятел но от време на време пращам и на някои друг по някоя целивка но само като на приятел.Но! Има и друга страна пак няма значение че си има приятел както обича него така може да има привличане и към теб. За да разбереш просто я попитай ако имаш смелостта макар че няма от какво да се притесняваш момичетата обичат да говорят за такива работи особено когато се отнася за тях самите
.Успех!
Мерси ,ама чети надолу.Сега за тва понадолу по ми пука :P
Ега и некой друг пропише![]()
Всички момичета са такива...Просто иска да те използва и ще се оттърве от тебе... Иска само секс. ;(Първоначално написано от Анонимко
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
EmiI piCh siuRnO Te baZiKAa .. NaPiShI i LofKam Te I vIsh Tq KfooO ShE tI NaPishE .. ;]
I LoVeC SaM I RIBaR SaM Na ZaKoNa mAmATa ebaL Sam ..!
daПървоначално написано от MusicIsTheKey
kfi kurvi, kfi 5 lea...
~!1912!~
Лелеее.. вие сте били много лесни момчетата бе.. една целувка по чата и е отишъл коня в реката![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Разкрити сме...Първоначално написано от valantain_love
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Е кое му е толко странното?Мен ми е кофти кат ми пратят целувка и аз да не пратят
Ега ти тъпия кон.Първоначално написано от valantain_love
Ето защо било модерно да пътуваш с кола.