.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Странно.

Guest

Странно.

Странно ми е ,че едно от момичетата , с които си пиша в Скайп ,уж има приятел ,а пък доста старателно иска да си пишем и след това да излезем.Дори ,когато и пратя :* ,което си е намек ,тя не е като някоя др. да ми пише ок или нещо такова ,а отвръща със същото.Мега странно...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    А вие познавате ли се с това момиче?И ти изпитваш ли някакви чувства към нея?Тя знае ли?
    По темата по скайп се случва какво ли не,някой се представят за други,аз пращам на много хора целувки,на най-добрия си фр също,но това не означава,че го харесва.Просто целувчици.Не знам какво му е странно.Може и да те харесва,но това само ти можеш да кажеш,защото все пак я познаваш(не знам дали на живо се познавате).Излез с нея и ако се получи нещо,супер.Но не разваляй връзката на момичето,ако не я харесваш.Айде успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Зависи от момичето! Все пак може да ти праща всякви целувки,прегръдки и такива в скайп,но е важно как се държи с теб наживо.Според мен ако те харесваше първо нямаше още да си е с гаджето,второ щеше да ти го покаже по някакъв по-директен начин Незнам,може и да бъркам,но според мен не е чак толкова странно

Град
    Terra incognita!
    Може да те харесва!А и приятелят може да не е сериозен или въобще да няма такъв!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Еми да ти кажа няма нищо страно в това. Пък тея целувки не е задължително да са от любов Все пак казваш че си има гадже, но това не пречи да си и приятен и да иска да се видите

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    tva sa kurveta.... az li4no ne go odobrqvam . a nahalnite mom4enca im tegla po edna i gi poovikam ako mn se natiskat..... no v nikav slu4ei ne otvar6tam
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest

Re: Странно.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Странно ми е ,че едно от момичетата , с които си пиша в Скайп ,уж има приятел ,а пък доста старателно иска да си пишем и след това да излезем.Дори ,когато и пратя :* ,което си е намек ,тя не е като някоя др. да ми пише ок или нещо такова ,а отвръща със същото.Мега странно...
    хм. и когато имам приятел, това не ми пречи да си играя по интернет и да флиртувам... има момичета, който просто не взимат скайп насериозно и само се забавляват. по-добре ще е да не таиш големи очаквания и да не забравяш, че дори и след време да се окажете заедно, има огромна вероятност тя да продължи да се държи както преди..само че вече ти ще си в ролята на приятеля. замисли се това ли искаш.

и...точната дума е не "странно", а "некоректно".

Град
    sf-to
    4e kakvo mu e strannoto i az katu pi6a na nqkoi pi6a ne6ta koitu na jivo nikoga ne bih napravila, ama na neta e lesnu...
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Guest
    Току що мислех да я поканя да излезем.Е мислех.Изнервих се ,след като видях ,че си е сложила пик заедно с фр. и.Най-странното е ,че тя не ми е казала лично за него.За тва нито ще я каня ,нито нищо.Ако има някво желание да се занимава с мен да ми пише.Ако не много и здраве...Прав ли съм?!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    И кво странно има? Просто си флиртува момичето. Аз права така със всяка. Тва си е нормално. По Интернет е така

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    И кво странно има? Просто си флиртува момичето. Аз права така със всяка. Тва си е нормално. По Интернет е така
    Чети от предния ми пост надолу...Другите нямат значение...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Току що мислех да я поканя да излезем.Е мислех.Изнервих се ,след като видях ,че си е сложила пик заедно с фр. и.Най-странното е ,че тя не ми е казала лично за него.За тва нито ще я каня ,нито нищо.Ако има някво желание да се занимава с мен да ми пише.Ако не много и здраве...Прав ли съм?!

Ми прав си. И аз така бих постъпил. Спираш ти да я закачаш тя ако те търси значи не си и безразличен ( това не значи 100% че те харесва може да има друга причина). И ако те търси и иска да се видите се вижте. Няма нищо лошо в това. Пък какво като си има гадже. Да се видите не пречи.

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    tva sa kurveta.... az li4no ne go odobrqvam . a nahalnite mom4enca im tegla po edna i gi poovikam ako mn se natiskat..... no v nikav slu4ei ne otvar6tam
    Какви курвета те гонят,ти наред ли си?

Имам приятел,но и аз си пиша подобни неща с други момчета.
    Всичко е просто закачка,не виждам какъв е проблема?

Ами не трябва да ти е толкова странно защото това че има приятел няма значение може да ти праща целувка само като на приятел аз също си имам приятел но от време на време пращам и на някои друг по някоя целивка но само като на приятел.Но! Има и друга страна пак няма значение че си има приятел както обича него така може да има привличане и към теб . За да разбереш просто я попитай ако имаш смелостта макар че няма от какво да се притесняваш момичетата обичат да говорят за такива работи особено когато се отнася за тях самите .Успех!

Guest
    Мерси ,ама чети надолу.Сега за тва понадолу по ми пука :P

Guest

Guest
    Ега и некой друг пропише

Re: Странно.

Всички момичета са такива...Просто иска да те използва и ще се оттърве от тебе... Иска само секс. ;(
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

EmiI piCh siuRnO Te baZiKAa .. NaPiShI i LofKam Te I vIsh Tq KfooO ShE tI NaPishE .. ;]

I LoVeC SaM I RIBaR SaM Na ZaKoNa mAmATa ebaL Sam ..!

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Какви курвета те гонят,ти наред ли си?

Имам приятел,но и аз си пиша подобни неща с други момчета.
    Всичко е просто закачка,не виждам какъв е проблема?
    da kfi kurvi, kfi 5 lea...
    ~!1912!~

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Лелеее.. вие сте били много лесни момчетата бе.. една целувка по чата и е отишъл коня в реката
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Лелеее.. вие сте били много лесни момчетата бе.. една целувка по чата и е отишъл коня в реката
    Разкрити сме...
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Мега фен Аватара на sasha_90
    Наистина зависи от момичето.

Е кое му е толко странното?Мен ми е кофти кат ми пратят целувка и аз да не пратя т

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Ега ти тъпия кон.
    Ето защо било модерно да пътуваш с кола.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си