.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Какво ли значи?

Има едно момиче ,от даскало с 1 год. е по-голямо и ми прави впечатление ,че доста често ме гледа в една точка.Тя има рег. в сайт за запознанства и там е характерно ,че не си пише с мн. хора ,но с мен си пише Чудно ми е дали ме харесва или?!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами питай я.Какво се чудиш?Аз тука да не съм врачка да ти кажа Покани я на кафенце,излезте,то ще си проличи дали те харесва или не.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Това можеш да кажеш само ти ,защото я познаваш.Но според мен това че те гледа не е задължително да осъзнава че те харесва.МОже би си й направил някакво впечатление и затва И все пак опитай се да се сближиш с нея,да си пишете там по скайп,ирк,сайта за запознанства и т.н. и разбира се заложи на живия контакт.Ако нещата вървят добре я покани да излезете някъде и то ще си проличи :P

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Това можеш да кажеш само ти ,защото я познаваш.Но според мен това че те гледа не е задължително да осъзнава че те харесва.МОже би си й направил някакво впечатление и затва И все пак опитай се да се сближиш с нея,да си пишете там по скайп,ирк,сайта за запознанства и т.н. и разбира се заложи на живия контакт.Ако нещата вървят добре я покани да излезете някъде и то ще си проличи :P
    =D> =D> =D>

Град
    40 Miles from the Sun
    Ми, питай я, де!Тцтцтцтц ... какво щяхте да правите без тоя пуст интернет?!?

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си