- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кривак ли съм?!
Което и момиче да харесам или ходи с някой 8 год. по-голям от нея.Или е по-голяма от мен и си пада ,по по-големи или е по-малка и си пада по по-малки.Просто уникална каръщина имам...![]()
Може би все не попадаш на подходящата.Сигурно защото не намираш ИСТИНСКАТА.Когато я намериш,всичко ще си бъде ОК,тя ще харесва такива като теб и така.Дано това да се случи по-скоро.УСПЕХ!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Такъв ти бил късметаМоже би много скоро ще намериш момиче с което взеимно ще се харесате и ще се получи нещо сериозно
На всеки му се е случвало да хлътне по някой неподходящ,но когато точния човек се появи ти сякаш разбираш че точно това си искал за партньор до себе си
Не се отчайвай,не клюмвай глава,просто бъдеи оптимист и знай че някога ще срещнеш правилната мацка и ще бъдеш много щастлив с нея :P
Подкрепям \/
LaraFairie Photography ...
На същото мнение съм!Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Моя приятелка имаше същия проблем, ако може изобщо да се нарече проблем...Случайно обаче, животът, когато тя най-малко очакваше, изпречи на пътя й чудесен човек и ето, че са заедно вече 2 години
Има и един такъв риторичен въпрос: "Защо винаги се влюбваме в тези, които ни отбягват, а отбягваме хората, които са влюбени в нас?!" Е, съдба...к'во да я правиш
Всъщност или хващаш проблема с две ръце и се оправяш или чакаш търпеливо... Айде, успех! [-o< И да се похвалиш, когато намериш твоето момиче
![]()
![]()
lele 4ovek mlad si o6te ima mnogo vreme ne se vprqgai tolkoz
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
брачет имаш куцуз като моя в училище...сори ама няма спасение освен да чакаш някой слънчев ден в който всичко ще се оправи
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
s takav kasmet az bih puskal redovno Toto vse pak sporta ima nujda ot sponsor![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
демек са те рязали всяк'виПървоначално написано от Анонимко
![]()
к'о толкоз'? и ти ще си намериш майстора(ката)![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Awee jeni sux![]()
![]()
Уф... колко ми беше хубав живота без тях... сега трябва да ги свалям ... Ама след това ...Първоначално написано от koli_nikoli
![]()
Incomplete..........
Кривак си.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Аз съм автора.Спокойно в Еврофутбола,на Васил Божков ,може да съм му изкарал един лек автомобилПървоначално написано от bloodranger
![]()
Не си срещнал подходяща.Не се притеснявай и това ще стане.
нали знаеш ДЕСИ никога няма да ти изнервери,аз нея много си я обичам.![]()
П.С просто трябва да имаш търпение ,подходящото момиче ще се появи тогава когато не я очакваш
Да, внимавай да не те стресне и да изскочи от тоалетната чиния или от хладилникаПървоначално написано от Conrad
земи си голф баткае тва е резняк - нема малки, нема стари - сички искат да чуят ремуса