.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Кривак ли съм?!

Което и момиче да харесам или ходи с някой 8 год. по-голям от нея.Или е по-голяма от мен и си пада ,по по-големи или е по-малка и си пада по по-малки.Просто уникална каръщина имам...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Може би все не попадаш на подходящата.Сигурно защото не намираш ИСТИНСКАТА.Когато я намериш,всичко ще си бъде ОК,тя ще харесва такива като теб и така.Дано това да се случи по-скоро.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Такъв ти бил късмета Може би много скоро ще намериш момиче с което взеимно ще се харесате и ще се получи нещо сериозно На всеки му се е случвало да хлътне по някой неподходящ,но когато точния човек се появи ти сякаш разбираш че точно това си искал за партньор до себе си Не се отчайвай,не клюмвай глава,просто бъдеи оптимист и знай че някога ще срещнеш правилната мацка и ще бъдеш много щастлив с нея :P

Подкрепям \/
    LaraFairie Photography ...

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Такъв ти бил късмета Може би много скоро ще намериш момиче с което взеимно ще се харесате и ще се получи нещо сериозно На всеки му се е случвало да хлътне по някой неподходящ,но когато точния човек се появи ти сякаш разбираш че точно това си искал за партньор до себе си Не се отчайвай,не клюмвай глава,просто бъдеи оптимист и знай че някога ще срещнеш правилната мацка и ще бъдеш много щастлив с нея :P
    На същото мнение съм!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Моя приятелка имаше същия проблем, ако може изобщо да се нарече проблем... Случайно обаче, животът, когато тя най-малко очакваше, изпречи на пътя й чудесен човек и ето, че са заедно вече 2 години Има и един такъв риторичен въпрос: "Защо винаги се влюбваме в тези, които ни отбягват, а отбягваме хората, които са влюбени в нас?!" Е, съдба...к'во да я правиш Всъщност или хващаш проблема с две ръце и се оправяш или чакаш търпеливо... Айде, успех! [-o< И да се похвалиш, когато намериш твоето момиче

Супер фен
    Град
    sofiq
    lele 4ovek mlad si o6te ima mnogo vreme ne se vprqgai tolkoz

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    брачет имаш куцуз като моя в училище...сори ама няма спасение освен да чакаш някой слънчев ден в който всичко ще се оправи
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    nqkade tam
    s takav kasmet az bih puskal redovno Toto vse pak sporta ima nujda ot sponsor
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: Кривак ли съм?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Което и момиче да харесам или ходи с някой 8 год. по-голям от нея.Или е по-голяма от мен и си пада ,по по-големи или е по-малка и си пада по по-малки.Просто уникална каръщина имам...
    демек са те рязали всяк'ви

к'о толкоз'? и ти ще си намериш майстора(ката)
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    плД рулЗззззЗзз
    Awee jeni sux

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от koli_nikoli
    Awee jeni sux
    Уф... колко ми беше хубав живота без тях... сега трябва да ги свалям ... Ама след това ...
    Incomplete..........

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Кривак си.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    s takav kasmet az bih puskal redovno Toto vse pak sporta ima nujda ot sponsor
    Аз съм автора.Спокойно в Еврофутбола,на Васил Божков ,може да съм му изкарал един лек автомобил

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си срещнал подходяща.Не се притеснявай и това ще стане.

Град
    Пловдив
    нали знаеш ДЕСИ никога няма да ти изнервери,аз нея много си я обичам.

П.С просто трябва да имаш търпение ,подходящото момиче ще се появи тогава когато не я очакваш

Цитирай Първоначално написано от Conrad
    П.С просто трябва да имаш търпение ,подходящото момиче ще се появи тогава когато не я очакваш
    Да, внимавай да не те стресне и да изскочи от тоалетната чиния или от хладилника

Супер фен
    земи си голф батка е тва е резняк - нема малки, нема стари - сички искат да чуят ремуса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си