.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Изведнъж ми свършиха 3 козметични продукта - Помощ

Здравейте тийнейджъри.Надявам се ,че ще можете да ми помогнете.Преди малко видях,че ми е свършил душ-гелът,лосиона за тяло и кремчето ми за лице Ще трябва да си купувам нови,но изборът е ОГРОМЕН и незнам кой продукт наистина дава резултати.Затова мисля да се доверя на вашите съвети ,какви продукти да си взема.Като цяло държа най-много на крема за лице.

Голям фен
    За кремчето за лице мога да ти препоръчам на Л`Ореал.Аз съм с един розов за чувствителна кожа и много ми помага.Освен това мирише направо невъобразимо яко
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Вземи си същите,ако си доволна от тях.

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Вземи си същите,ако си доволна от тях.
    Да, защо просто не си вземеш същите?
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Guest
    Еми защото вече 3пъти си купувам един и същ лосион за тяло и 2пъти един душ-гел и вече ми умръзнаха.Искам нещо ново

ми аз по принцип си взимам по4ти вси4ко от AVON

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    значи душ-гел на джонсън има страхотни. Лосион за тяло на нивея. Крем за лице,ами...аз не използвам крем,но на нивея софт е много добър,както и флорена. зависи какъв аромат търсиш,но душ-гелът на джонсън просто си го вземи,те са няколко аромата провери кои ти допада най-много. ПРЕвазходни са и са много икономични! Абе страхотно
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    душ-гела ми е на Senses On Power Avon (един синичък)

Лосиони - имам няколко:
    1. На Ейвън с кокос и папая (мирише много яко)
    2. Пак на Ейвън - блестящ, за удължаване на тена
    3. И отново същата марка - намаляващ окосмяването (хъ хъ това наистина действа..приятелките ми се бръснат на всеки 2 дена..аз издържам поне 4-5 минимум)

Крема ми за лице е на Nivea
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

ami na Garnier Total Komfort e moito krem4e(ima go dnevno i no6tno) i da ti kaja az sam mnoo dovolna..ama sam samo s no6tniq....

Guest
    In4iTu_ ... a s tozi losion deto namalqva obezkosmqvaneto ... brusnesh li se ? ili se epilirash ?! :P i sled kolko vreme ima deistvie?

Кремчетата на Nivea са най-добрите, а за душ-гела можеш да си вземеш на Fa.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си