.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Страх ме е да се обвържа...

Страх ме е да се обвържа с някое момиче ,защото си мисля ,че ще сме с нея заедно цял живот...Много странно ,ама...На 15 г. съм

Град
    40 Miles from the Sun
    Спокойно, все пак нищо не е вечно.

Град
    Трявна
    Тря да знаеш, че няма нищо вечно! На 15 си, живота е пред теб. Ако харесваш някое момиче, пробвай се, дори и за една вечер да е
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    az sa6to imah predi strah ot obvarzvane 6toto ,bqh gadno preebana.....i taka cela godina si sedqh sama.... dokato 1 den ne sre6nah 4oveka koito me obejdava v obratnoto i do den dne6en
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Споко бе...нищо вечно няма.....поеми си дълбоко въздух и давай напред

Супер фен
    Ох,най се дразня като някое момче изтърси тази глуспост "Да не останем цял живот"...Пф...Всичко си има край!И разбери,че има момичета,които ще те зарежат още преди да си си помислил това!!!Така,че...недей много да си даваш надежди...Повечето момичета са несериозни После ще се питаш "Как да си намеря сериозна..."

Мега фен Аватара на sasha_90
    На 15 си .Нормално.А пък и не е казано,че като си намериш приятелка на 15 ще се жените.

mii, mislq che vseki e minal prez tozi period..spokoino.badi si s tozi koito iskash.nikoga nishto ne e vechno..i kolkoto da te e strah, se nqkoga trqbva da go prevyzmognesh...ne mojesh samo taka da jiveesh..moje da si na 15 ma...porasni
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

И мен ме беше страх от обвързването,но просто срещнах човек,в който се влюбих до такава степен,че бях готова да прекарам с него дори и цял живот.Е, естествено бяхме заедно само няколко месеца,но .. Явно и ти още не си срещнал такъв човек за теб .. когато го срещнеш,страхът просто ще се изпари!
    LaraFairie Photography ...

и кфо ? по тая логика треа си седиш сам цял живот ли ? заради страха ? нищо вечно неа... обвързвай си се.. на 15 си ся ти е фремето както казват... ;D ако си си харесал некое момиче, давай :P неа кфо да те спре, нали така ?
    ~!1912!~

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Спокойно, все пак нищо не е вечно.
    Да бе, ти отколко време си тука и продължаваш да си тъпа...?!

Guest
    veche si izkazah mnenieto no shte kaja oshte 1 neshto..probvai i shte vidish che..shte ti haresa

Re: Страх ме е да се обвържа...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Страх ме е да се обвържа с някое момиче ,защото си мисля ,че ще сме с нея заедно цял живот...Много странно ,ама...На 15 г. съм
    Време ти е и на теб да се опариш
    Клик ми (:

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Ох,най се дразня като някое момче изтърси тази глуспост "Да не останем цял живот"...Пф...Всичко си има край!И разбери,че има момичета,които ще те зарежат още преди да си си помислил това!!!Така,че...недей много да си даваш надежди...Повечето момичета са несериозни После ще се питаш "Как да си намеря сериозна..."
    Daje shte se nadqvash nqkoj den da popadnesh na podhodqshtata dokato nakraq ne se okajesh star ergen, kojto ot sutrin do vecher hodi v kruchmata i naliva s piqnicite. Taka che spox, davaj napred i da ne ti puka
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Всичко идва, за да си отиде. С други думи- страха ти е абсолютно безпочвен.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne se pritesnqvai ot takiva neshta,za da ne propuskash hubavite migove!Radvai im se! [/b]
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Град
    _SilencE_

Re: Страх ме е да се обвържа...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    прекалено ти е богата фантазията, мойто момче избий си глупостите от главата и живей за мига, който можеш да имаш, а поради глупоста си, го пропускаш покрай себе си
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Question kak da se obvarja vav facebook

kak da se obvarja vav facebook . po-to4no ot kade kade da vlqza i kakvo da napravq !!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ем като нещеш, някой да ти е ръгнал вила на врата? Стой си на задника и си трай. На 15 г. толкова ме переше хормона... не се взимай на сериозно.

Супер фен Аватара на paradosou
    2007, бе. Момчето отдавна има внуци.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Спокойно,няма да е вечно.Трябва да проумееш,че този твой страх те лишава от истинско щастие и заради него ще пропуснеш толкова прекрасни моменти с някого,който наистина те обича.Не го мисли толкова,просто се отдай на чувствата си и ще видиш как всичко ще се оправи.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    И аз имах подобна параноя обаче като си хванах гадже и като мина първата 7, като почнаха проблемите разбираш, че ще има и следващо
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз все си мисля, че ще бъда с човекът до мен за цял живот. Явно си по-чувствителна натура. Може да разсъждаваш така и защото си девствен. Причините са много.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ама и вие сте едни скорострелци

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си