.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

чувствам се ужасно!!! какво да направя?

мн кофти се получи !!! харесвам си едно момче вече 7 месеца !!! веднъж му казах че го харесвам но неговите чувства не бяха същите ... след 2-3 месеца му казах че все още го харесвам ... той с едно момиче по skype й каза че я харесва а тя явно нямаше никакви чувства към него защото тя ходеше с друг .... опитах се да му обясня но той си продължаваше да си я харесва .... след като се видяха ходиха само 5 дни !!! и той ме викна на кафе започна да ми разказва какво точно е станало... няколко седмици преди това аз му бях казала че не го харесвам за да може да ме приема като фр ... !!! все още го харесвам .... какво да правя ? HELP pls
    THUG LIFE

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ostavi go.Qvno ne ste edin za drug.Potarsi drugo momche,koeto da si haresash.Ne se izmychvai s nego,zashtoto qvno negovite 4uvstva sa samo priqtelski.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

аз не съм от тези които плачат за момче на 14 съм а сега плача за първи път !!!! и повярвай ми мнооооого пъти се опитвах да го забравя но не мога .....
    THUG LIFE

Град
    dimitrovgrad
    az imam sa6tiq problem s momi4e. haresvam q i tq go znae no ne izpitva sy6toto kym men.edin savet ,ne se opitvai da go zabravi6 za6toto ne stava ,prosto zapo4ni da misli6 po vaprosa kak da se sre6ta6 s novi hora i da izliza6 po 4esto
    taka sred novi fr ne misli6 tolkova za nego/neq i skoro nadqvam se 6te sre6tne6 drug koito da ima 4uvstva kym teb
    be crazy!!!..and love the world!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Подкрепям горното мнение, няма смисъл да се опитваш да си налагаш
    каквито и да е чувства. Просто не спирай да живееш, ще видиш, че някой светъл ден просто ще харесваш някой друг, без да се сещаш за сегашния

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Гадно е,но аз ти предлагам да се откажеш от него.Бъди му просто приятелка,сигурно и той иска само това.Няма смисъл да се бориш и да се нараняваш.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ти си жалка
    {Ar3 u GoNn4 FiGh7 FoR m3,d!e FoR m3,LiVe aNd Br3a7h3 FoR m3?
    Do YoU CaRe FoR m3? 'CuZ iF y0u DoN't 7h3n F.u.C.k. Y.o.U.}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си